Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din martie: Lună Plină în Fecioară și Lună Nouă în Berbec

Luna martie vine cu două evenimente astrologice foarte importante: Lună Nouă în Berbec și Lună Plină în Fecioară.

Cu două Luni atât de puternice și pline de energie pozitivă, care se vor ridica la orizont în curând, este timpul ne concentrăm asupra singurului lucru care contează cu adevărat - și anume propria fericire.

Lună Plină în Fecioară

Când va avea loc: pe 9 martie

Sfatul Universului: Renunta la trecut și concentrează-te pe momentul prezent.

Fiind unul dintre cele mai productive semne zodiacale, Fecioara aduce cu sine multă energie pentru a continua facem lucrurile pe care le facem. Este momentul renunțăm la tot ce ne ține în trecut, ne eliberăm de durere și ne concentrăm pe lucrurile care se întâmplă acum în viața noastră.

Dăm dovadă de meticulozitate în tot ceea ce facem; vom fi mai organizați nu doar pe plan profesional, ci și în ceea ce privește viața personală. Ne vom lua timpul necesar pentru a ne face ordine în gânduri și în sentimente. Acceptăm emoțiile pe care le simțim și încercăm lucrăm cu ele.

Indiferent de situațiile apărute, vom rămâne optimiști și vom merge mai departe cu viața noastră. Însă, pentru a ne proteja sufletul, este important păstrăm distanța de oamenii toxici și încercăm impunem limite sănătoase.

Citește și:

Lună Nouă În Berbec

Când va avea loc: pe 24 martie

Sfatul Universului: Nu-ți mai fie teamă de un nou început. Bucură-te de viață, trăiește și cum aceasta ar fi ultima zi pe pământ.

Pe 24 martie avem Lună Nouă în Berbec, un semn zodiacal puternic, încăpățânat, cunoscut pentru energia explozivă. Berbecul ne va îndemna fim mai aventurieri, ne bucurăm de viață, trăim liber.

Ne putem bucura, de asemenea, de noi începuturi. Astrele ne recomandă profităm de energia pozitivă din jurul nostru și ne concentrăm mai mult asupra lucrurilor care ne fac fericiți - găsim activități frumoase, hobby-uri care ne relaxează și ne pun zâmbetul pe buze.

Energia Berbecul poate fi uneor impulsivă, nerăbdătoare și nechibzuită, așa trebuie învățăm ținem pasul. Dacă suntem ocupați cu treburi productive, este posibil ca această energie nu ne deranjeze prea tare.

Pe plan personal, vom avea ocazia realizăm puterea noastră interioară, care ne va îndruma pe drumul potrivit pentru noi. Vom fi mai puternici, mai siguri pe noi și ne va fi mai ușor vorbim despre ceea ce simțim.

Cu două Luni atât de puternice și pline de energie pozitivă, care se vor ridica la orizont în curând, este timpul ne concentrăm asupra singurului lucru care contează cu adevărat - și anume propria fericire.

Citește și:

foto main: Sarun T Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.