Setari Cookie-uri

Luna Plină în Fecioară de pe 9 martie ne învață calea spre iubirea de sine

Înfruntă plină de curaj greutățile. Scapă de frică și mergi mai departe cu viața ta; nu rămâne prizoniera trecutului pentru că îți faci singură prea mult rău.

Pe 9 martie avem un eveniment astrologic foarte important: Lună Plină în zodia Fecioară, care ne oferă energia de care avem nevoie pentru a continua facem lucrurile pe care le facem. Astrele ne sfătuiesc renunțăm la tot ce ne ține în trecut, ne eliberăm de durere și ne concentrăm pe lucrurile importante care se întâmplă acum în viața noastră.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Asumă-ți riscul. Viața întreagă este un risc. Cel ce merge cel mai departe este dispus îndrăznească.

Taur - Vor exista mereu oameni care te vor răni, așa că trebuie să-ți păstrezi încrederea și doar să ai mai multă grijă în cine ai încredere și a doua oară.

Gemeni - Vine un moment când îți dai seama ce contează cel mai mult în viața ta. Lasă ca acel moment să fie acum și iar ceea ce contează, iubirea și bunătatea ta.

Citește și:

Rac - Nu este momentul să te gândeșți la ceea ce nu ai. Gândește-te la ceea ce poți face cu ceea ce ai.

Leu - Fiecare moment este o oportunitate de a-ți schimba viața, pentru că în orice moment poți să îți schimbi modul de a simți.

Fecioară - Dacă nu poți zbori, fugi. Dacă nu poți fugi, mergi. Dacă nu poți mergi, târăște-te. Orice ai face însă, mergi înainte.

Balanță - Hrănește-te cu gânduri mărețe, fiindcă nu vei ajunge niciodată mai departe de gândurile pe care le ai.

Scorpion - Nu există experiență căreia să nu îi poți supraviețui dacă ai curajul să înfrunți viața.

Săgetător - ca râsul fie rugăciunea ta. Râzi mai mult. Nimic nu eliberează energiile blocate mai bine ca râsul. Nimic nu te face inocent așa cum o face râsul.

Citește și:

Capricorn - Când ți-ai găsit calea, nu trebuie ai teamă. Trebuie ai destul curaj încât faci greșeli. Dezamăgirea, înfrângerea și disperarea sunt unelte pe care Domnul ni le-a dat ne arate drumul.

Vărsător - De fiecare dată când te îndoiești de cât de departe poți merge, amintește-ți cât de departe ai ajuns. Amintește-ți toate lucrurile cu care te-ai confruntat, toate bătăliile pe care le-ai câștigat și toate fricile pe care le-ai depășit.

Pești - În trecut sunt lecțiile. În viitor sunt obiectivele. Învață-le pe primele le atingi pe celelalte.

foto main: atichat ammatayakul, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.