Setari Cookie-uri

Trei pași pentru a alege bărbatul potrivit

Știi ce vrei la un partener? Când vine vorba de a avea o relație sănătoasă, caracterul și compatibilitatea contează cel mai mult.

Despărțirile nu sunt ușoare, mai ales după relații lungi. Este mai bine însă să fii singură o perioadă decât nefericită cu cineva nepotrivit. Este un timp al tău cu tine, pentru tine înainte de a începe din nou să ieși la întâlniri. Iată trei pași pe care să îi urmezi pentru ca următoarea relație să fie cea potrivită.

1. Asigură-te că te-ai vindecat înainte de a intra într-o nouă relație

Dacă ai probleme nerezolvate din relația anterioară, le vei aduce în noua relație. Nu te arunca cu capul înainte și înțelege mai întâi ce anume nu a funcționat. Fă pace cu trecutul. Iartă-te pe tine și pe fostul partener.

2. Fă lucruri care te fac fericită

Nu fă din găsirea unui nou partener centrul existenței tale. Descoperă ce anume te face fericită și alocă timp acestor activități. Astfel, vei atrage energie pozitivă în viața ta și vei trata procesul de dating cu detașare, ca pe o experiență în sine.

Citește și:

Descoperă noi hobbyuri și locuri și dă-ți voie să îți faci noi prieteni.

S-ar putea să descoperi că partenerul tău perfect se află printre ei. Șansele sunt ca el să apară când și de unde te aștepți mai puțin.

3. Află ce vrei

Știi ce vrei la un partener? Când vine vorba de a avea o relație sănătoasă, caracterul și compatibilitatea contează cel mai mult.

Așadar, înainte de a începe să ieși în oraș la întâlniri, dă-ți seama ce cauți exact într-un partener. Bineînțeles, atracția fizică este importantă, dar dacă valorile sale de viață sau caracterul său nu sunt compatibile cu ale tale sau personalitatea lui nu se potrivește cu a ta, relația nu va dura foarte mult.

În mod ideal, partenerul tău ar trebui să-și dorească aceleași lucruri ca și tine, cel puțin atunci când vine vorba despre lucrurile importante și să îți împărtășească valorile. Dacă nu este de acord cu tine, ar trebui să poată accepta diferențele de opinie dintre voi într-un mod sănătos. Dacă simți că trebuie să faci schimbări fundamentale în tine pentru a fi cu cineva, acest lucru nu este sănătos.

Citește și:

Nu exclude din start pe cineva care este în afara tiparului tău, în special fizic. Adesea, avem o idee despre cum ar arăta bărbatul perfect, dar, de fapt, atunci când întâlnim acea persoană cu care ne conectăm instantaneu și ajungem să vrem să ne petrecem restul vieții, el nu arată aproape deloc așa cum ne-am imaginat.

foto main: Maxim Maksutov Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.