Setari Cookie-uri

Sănătatea nu are preţ! Emmanuel Macron, mesaj special în plină criză de coronavirus

Aceasta este cea mai gravă criză medicală cu care se confruntă Franţa în ultimul secol.

Emmanuel Macron, președintele Franței, a făcut joi seară o declarație publică în care a afirmat că ne confruntăm cu cea mai gravă criză medicală din ultimul secol. În Franța, bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la 2.876 de cazuri de oameni infectați și 61 de persoane decedate.

Lăsăm mai jos discursul președintelui:

"Am gânduri de emoţie şi afecţiune pentru familiile şi rudele victimelor. Aceasta este cea mai gravă criză medicală cu care se confruntă Franţa în ultimul secol. În cele mai multe cazuri, virusul nu prezintă pericol, dar pot fi consecinţe grave pentru persoanele vârstnice sau afectate de boli cronice.

Tot personalul medical este implicat. Transmit recunoştinţa naţiunii pentru personalul medical.

Suntem abia la începutul acestei epidemii. S-a accelerat peste tot în Europa, s-a intensificat. Prioritatea noastră absolută va fi sănătatea. Nu voi face compromisuri.

Citește și:

Urgenţa este să protejăm compatrioţii cei mai vulnerabili. Trebuie să continuăm să câştigăm timp şi să îi protejăm pe cei mai fragili. Sănătatea nu are preţ. Guvernul va mobiliza toate mijloacele financiare necesare. Europa are toate atuurile pentru a oferi lumii antidotul la Covid-19."

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.