Setari Cookie-uri

Doi brutari români situați în Italia oferă pâine gratis italienilor care nu își mai permit să o cumpere

Și asta nu este tot. Au șters și datoriile clienţilor.

O brutărie din Fiumicino, o localitate din apropierea Romei, deținută de doi români, oferă pâine gratis celor care nu își permit să mai cumpere alimente sau bătrânilor care nu pot să iasă din casă în această perioadă. Laurențiu Moroșanu și Sorin Mistreanu sunt de patru ani proprietarii unui magazin-brutărie, unde fac nu doar pâine, ci și pizza și alte prorduse de patiserie.

Cei doi tineri au ales să facă un gest minunat pentru oamenii care au nevoie de ajutor în aceste momente. Așadar, la finalul programului, când magazinul lor se închide, ei lasă afară zeci de pungi cu pâine, pizza și alte bunătăți special pentru italienii care nu își mai permit să cumpere din cauza faptului că angajatorii le-au blocat salariile sau, și mai grav,și-au pierdut locul de muncă.

Citește și:

De asemenea, într-un video postat pe contul său personal, Laurențiu a ținut morțiș să roage oamenii care iau pâine să nu uite de bătrânii din Fiumicino, care sunt izolați la domiciliu și au nevoie de alimente.

Gesturile lor frumoase nu se termină aici. Potrivit Observator, cei doi barbați și-au anunțat clienții cu restaurante cărora le furnizează pâine că le vor elimina toate datoriile pe care le aveau la ei și că, în momentul în care restaurantele respective își vor relua activitatea, vor primi pâine gratis de la ei pentru o perioadă de două săptămâni.

foto main: AnnJane, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.