Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Berbec de pe 24 martie ne pregătește sufletul pentru începuturi și drumuri noi

Urmează o perioadă de schimbări pentru majoritatea zodiilor. Luna Nouă ne pregătește pentru noi începuturi pline de speranță, de credință, de putere. Totul va fi bine.

Luna Nouă din Berbec de pe 24 martie este o perioadă minunată pentru manifestarea unor dorințe noi, pentru schimbări importante și pentru alegeri care să ne ajute să trăim viață pe care ne-o dorim. Berbecul este primul semn al zodiacului, iar Luna Nouă semnalează începutul unui nou ciclu lunar; așadar există energie puternică pentru noi începuturi.

În 2020, Luna Nouă în Berbec se întâmplă pe 24 martie, la doar câteva zile după un șir de evenimente cosmice puternice, inclusiv echinocțiul de primăvară, conjuncția lui Jupiter cu Marte și Saturn care a intrat în Vărsător.

Toată această energie trimite deja valuri intense în Univers, iar Luna Nouă va intensifica toate aceste stări, aducând și o parte din propria sa energie.

Citește și:

Astrele ne sfătuiesc să fim atenți la emoțiile noastre

Este o perioadă foarte încărcată cu energie și este posibil să simțim o serie de emoții greu de identificat. Este foarte important să învățăm să avem răbdare, să fim atenți la stările pe care le avem și să încercăm să gestionăm tot ce se întâmplă cu multă răbdare. Acesta nu este un moment tocmai bun pentru a face schimbări importante pe plan profesional - în schimb, este recomandat să ne îndreptăm atenția asupra vieții personale, să încercăm să fim atenți la modalități de a ne vindecă sufletele, de a fi atenți la ceea ce simțim și la relația pe care o avem cu oamenii din jurul nostru.

Atenție și la relația minte-corp-suflet

Este posibil să fim nevoiți să avem grijă de oamenii la care ținem sau să ne hrănim spiritele cu mai multă iubire decât o făceam de obicei.

Citește și:

Este o perioadă dificilă pentru toată lumea și este important să avem grijă de noi din toate punctele de vedere - minte-corp-suflet. Să ne oferim timpul de care avem nevoie pentru a ne vindeca de rănile trecutului, să ne iubim necondiționat, să ne acceptăm greșelile, să învățăm din ele și să mergem mai departe.

foto main: muratart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.