Setari Cookie-uri

O scrisoare din partea Coronavirusului adresată omenirii: Oare acum mă veți asculta? Nu suntem bine

Anul trecut, furtunile de foc care au ars plămânii Pământului nu v-au oprit. Nici ghețarii care se dezintegrează... nici orașele voastre care pică unul câte unul din cauza cutremurelor. Nici conștientizarea de a fi unicii responsabili pentru a șasea extincție în masă.

Opriți-vă. Așa... simplu. Opriți-vă din tot ce faceți. Nu mai este o solicitare, este o obligație. Sunt aici pentru a vă ajuta. Acest roller coaster supersonic a ieșit de pe șine... Gata cu avioane, trenuri, centre comerciale, întâlniri...

Am rupt vârtejul frenetic de iluzii și obligații care v-au împiedicat să ridicați ochii către cer, să priviți stelele, să ascultați marea, să vă liniștească ciripitul de păsări, să vă rostogoliti pe câmpuri, să culegeți un măr din copac, să zâmbiți unui animal în pădure, să respirați muntele, să ascultați bunul simt. A trebuit să îl rupem.

Nu puteți face așa ceva.

Obligația noastră este reciprocă... cum a fost întotdeauna, chiar dacă voi ați uitat-o... Vom opri această difuzare. Transmisia cacofonică infinită a diviziunilor și distragerilor pentru a va aduce această veste: Nu suntem bine. Niciunul dintre noi.. Toți suferim.

Citește și:

Anul trecut, furtunile de foc care au ars plămânii Pământului nu v-au oprit. Nici ghețarii care se dezintegrează... nici orașele voastre care pică unul câte unul din cauza cutremurelor. Nici conștientizarea de a fi unicii responsabili pentru a șasea extincție în masă.

Nu m-ați ascultat.

E dificil să asculți când sunteți atât de ocupați să vă cățărați din ce în ce mai sus pe schela conforturilor pe care vi le-ați construit. Fundațiile cedează. Se transformă în praf sub greutatea dorințelor voastre fictive.

Eu vă voi ajuta. Voi aduce furtunile de foc în corpul vostru, vă voi inunda plămânii, vă voi izola ca un urs polar pe un iceberg ce plutește în mijlocul oceanului.

Oare acum mă veți asculta? Nu suntem bine.

Nu sunt un inamic. Sunt un simplu mesager. Sunt un aliat. Sunt forța care va restabili echilibrul. Acum, trebuie să mă ascultați. Urlu ca să va opriți. Opriți-vă. Tăceți. Ascultați.

Citește și:

Acum ridicați ochii către cer. Cum este?

Nu sunt un inamic. Sunt un simplu mesager. Sunt un aliat. Sunt forța care va restabili echilibrul. Acum, trebuie să mă ascultați. Urlu ca să vă opriți. Opriți-vă. Tăceți.

Ascultați.

Acum ridicați ochii către cer. Cum este? Uitați-vă la râuri. Cum sunt? Uitați-vă la pământ. Cum este? Uitați-vă la voi. Cum sunteți?

Nu poți fi sănătos într-un ecosistem bolnav. Opriți-vă! Mulți se tem acum. Nu vă demonizați frica. Nu vă lăsați dominați.

Lăsați Universul să vă vorbească. Ascultați-l cu înțelepciune. Învățați să zâmbiți cu ochii. Vă voi ajuta. Dacă mă ascultați.

foto main: lohloh, Shutterstock

sursa material: ScienceAndNonduality, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.