Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 30 martie - 5 aprilie?

În următoarele zile trebuie să găsim în noi puterea de a merge mai departe, de a rămâne optimiști, de a spera la zile mai bune. Ne adaptăm pentru a trece pragul critic. Orice este trimis în viața noastră în această perioadă, este trimis cu un scop major.

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Iată de ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 30 martie - 5 aprilie:

Berbec - Ai nevoie de curaj

Curaj să vezi partea frumoasă a lucrurilor. Curaj să speri că ziua de mâine să fie mai frumoasă. Curaj să ai încredere în acțiunile și deciziile tale. Curaj să te pui pe primul loc.

Taur - Ai nevoie de iubire

Această săptămână este una ușor dificilă pentru tine din punct de vedere emoțional; ești destul de stresată cu tot ce se întâmplă în jurul tău și ai nevoie mai mult ca niciodată de susținerea oamenilor dragi.

Citește și:

Gemeni - Ai nevoie de răbdare

Și asta va trece, trebuie doar să ai răbdare. Învață ca în această perioadă să îți gestionezi mai bine stările și emoțiile și să nu mai permiți gândurilor tale să zboare prea departe. Alege să fii prezentă în acest moment.

Rac - Ai nevoie să îți ocupi altfel timpul

Este o perioadă dificilă pentru toată lumea; încearcă să găsești activități frumoase cu care să îți ocupi timpul. Ai nevoie să investești în tine și să ai grijă nu doar de trupul tău, ci și de sufletul și de mintea ta.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.