Setari Cookie-uri

Voltaj lansează OM, un îndemn către solidaritate

Voltaj lansează „OM”, o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării.

comunicat de presa:

„Când am compus piesa «OM» nu ne gândeam că vom trece printr-o perioadă atât de dificilă la momentul lansării. Acum, mai mult ca niciodată, mesajul ei este extrem de important: indiferent de statutul social, vârstă, culoare, politică sau altele, trebuie să fim solidari, să rămânem oameni. Sperăm să vă placă această piesă și să-i îmbrățisați mesajul”, spune Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

O coproducție Voltz Media și Cat Music, „OM” este un single compus de către trupă.

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum „Pic, pic", „Dă vina pe Voltaj", „Și ce", „Meci de box", „Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În urmă cu patru luni, trupa a colaborat pentru prima oară cu Loredana Groza și au lansat împreună „Dependența mea”, o declarație de dragoste sinceră și pasională. La finalul anului 2019, Voltaj a susținut turneul național „Ca la 20 de ani” ce s-a încheiat la Sala Polivalentă cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4000 de oameni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.