Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase zodii în iubire în luna aprilie 2020

Luna aprilie este una incredibil de frumoasă pentru trei zodii norocoase. Află dacă și tu te numeri printre ele.

Eșți curioasă dacă te afli printre ele?

Rac - Îți faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu

După o perioadă dificilă și destul de încărcată pentru amândoi, luna aprilie este una foarte liniștită pentru voi. Profitați de aceste momente și încercați să va descoperiți și să va cunoașteți mai bine, să vorbiți despre tot ce nu ați putut vorbi până acum, să vă faceți planuri de viitor și să visați mai mult ca niciodată.

Eșți fericită deoarece îți dai seama că ești în locul în care trebuie să fii și că partenerul de cuplu este tot ce ti-ai putut dori.

Fecioară - Îți rezolvi problemele sentimentale

Luna aprilie este una extrem de frumoasă pentru tine și asta deoarece Universul îți oferă posibilitatea de a îți îndrepta întreaga atenție asupra vieții sentimentale. Ai ocazia să îți rezolvi acele probleme pe care până acum le țineai doar pentru ține deși îl priveau și pe partenerul de cuplu.

Citește și:

Încerci să comunici deschis, să îți pui sufletul pe tavă și să vorbești fără perdea astfel încât să puteți face compromisurile necesare și să vă puteți face acele planuri pentru viitor la care visezi de atât de mult timp.

Capricorn - Ai cea mai frumoasă relație cu tine însăți

Profiți de luna aprilie pentru a încerca să te redescoperi; este un moment perfect pentru a fi sinceră cu tine, pentru a înțelege de ce ai nevoie pentru a fi fericită, pentru a lăsa trecutul în urmă și a nu te mai învinovăți din greșelile făcute deoarece datorită lor ești în locul în care ești acum.

Partenerul de cuplu îți este alături și te susține necondiționat în aceste momente; mai mult, toată această redescoperire a ta vă ajută să fiți mult mai apropiați și mai atenți unul cu celălalt.

Citește și:

foto main: Dmytro Buianskyi, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.