Setari Cookie-uri

6 Semne că partenerul de cuplu vrea să-și petreacă întreaga viață cu tine

Dacă face aceste lucruri, nu îi da drumul niciodată.

Iubirea adevărată nu este suma sărutărilor sau cât de des le primești; iubirea adevărată este sentimentul ce rămâne cu tine mult timp după încheierea sărutului.

Iată câteva semne care îți spun că partenerul tău vrea să își petreacă întreagă viață cu tine:

1. Întotdeauna te pune pe primul loc

Se va asigura ca în fiecare moment să te pună pe primul loc pentru că își dorește să te vadă fericită. Întotdeauna își face timp pentru tine și este dispus să își ajusteze programul pentru că timpul lui să se potrivească cu timpul tău. Îi place să fie alături de tine și uneori face compromisuri majore pentru asta.

2. Te înțelege cel mai bine

Cu el poți vorbi oricând și orice. Simți că te ascultă cu adevărat, că îți este alături, că nu te judecă niciodată, că este acolo pentru a îți da cele mai bune sfaturi. Îți înțelege gândurile, emoțiile, părerile și dorințele.

Citește și:

3. Ești tu însăți când ești cu el

Te face te simți minunat când ești alături de el. Nu există nici dramă și nici jocuri în relația voastră. Comunică deschis cu tine și face tot posibilul să te ajute să darâmi toate acele ziduri pe care le-ai construit în jurul inimii tale temându-te să nu fii din nou rănită.

4. Gândește ca tine

Deși gândurile și opiniile voastre nu se aliniază întotdeauna, de cele mai multe ori sunt complementare. Gândiți la fel și aveți aceleași visuri, aceleași planuri pentru viitor, aceleași principii de viață. Nu îți este niciodată teamă să îi spui ceva sau să îți exprimi o părere pentru că știi că el o acceptă și te înțelege (chiar dacă uneori nu este de acord cu ea).

Citește și:

5. Nu te-ar înșela niciodată

Nu ar face niciodată ceva cu care să te rănească în mod intenționat. Știe cât de mult îl iubești și el ține la tine mai presus de orice în această lume, iar infidelitatea nici nu intră în calcul în relația voastră. Știi că poți avea încredere în el cu toată inima ta.

6. Te ajută să fii o persoană mai bună

Te provoacă să ieși din zona de confort, să lupți pentru visurile tale, să faci compromisuri și să nu te dai bătută până când nu ajungi acolo unde îți dorești. Te încurajează să devii o persoană mai puternică, să ai mai multă încredere în tine, să fii mai atentă la nevoile tale. Este acolo pentru a te ajută să fii cea mai bună versiune a ta.

foto main: Bogdan Sonjachnyj, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.