Setari Cookie-uri

Pune mâna pe telefon și sună-ți prietenii. În aceste momente avem nevoie unii de alții mai mult ca oricând

Pune mâna pe telefon și sună-ți prietenii. Pentru că cel mai probabil ei au nevoie de tine acum mai mult ca oricând. Au nevoie de cineva cu care să vorbească deoarece, ca și tine, și ei sunt speriați de tot ce se întâmplă.

Pune mâna pe telefon și sună-ți prietenii. Acei prieteni cu care ai creat cele mai frumoase amintiri. Acei prieteni cu care ai râs cel mai mult. Acei prieteni cu care ai plâns după o despărțire. Acei prieteni cu care ai avut cele mai speciale petreceri. Acei prieteni care te-au ascultat în momentele dificile, care au fost alături de tine și ți-au oferit o mână de ajutor. Acei prieteni cu care te-ai distrat în cele mai faine vacanțe. Acei prieteni care ți-au răspuns la telefon în miez de noapte. Acei prieteni ale căror îmbrățișări te-au vindecat de durere. Acei prieteni care îți cunosc toate secretele.

Pune mâna pe telefon și sună-ți prietenii. Acei prieteni care au fost motivul pentru care îți amintești cu bucurie de copilărie. Acei prieteni care nu au permis ca timpul să șteargă cu buretele toate amintirile pe care le-ați creat împreună. Acei prieteni care au cele mai amuzante glume în cele mai dificile momente. Acei prieteni care te fac să uiți de probleme. Acei prieteni care au grijă de tine și care te iubesc necondiționat.

Citește și:

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

Pune mâna pe telefon și sună-ți prietenii. Pentru că cel mai probabil ei au nevoie de tine acum mai mult ca oricând. Au nevoie de cineva cu care să vorbească deoarece, ca și tine, și ei sunt speriați de tot ce se întâmplă. Pentru că nimic în viață nu contează mai mult decât relația dintre voi.

Pune mâna pe telefon și sună-ți prietenii. Pentru că vei avea parte de o sesiune de râsete și plânsete care îți va face incredibil de bine. Pentru că te vei întoarce în trecut, când totul era diferit. Pentru că pentru câteva momente nu vei mai simți nicio grijă și vei uita și de probleme.

Citește și:

Pune mâna pe telefon și sună-ți prietenii... pentru că acesta este cel mai bun moment pentru a opri chiar și pentru o clipă timpul și a te gândi că totul este bine.

foto main: cosmaa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.