Setari Cookie-uri

Cum să înlături complet și să îți protejezi casa și sufletul de energiile negative în această perioadă

Creează o barieră de protecție împotriva energiilor negative. Ai grijă de casa în care locuiește sufletul tău în această perioadă.

În această perioadă ne hrănim sufletele cu multe informații negative, cu stres, cu anxietate, cu griji și probleme. Protejarea spiritului de toată energia toxică este importantă pentru a trece cu bine de acest hop și a fi în armonie cu Universul.

Iată cum îți poți proteja casa și sufletul de energiile negative:

1. Fă ordine în casă. Acum, că ai timp, încearcă să îți aranjezi casa, să faci ordine, să vezi care sunt lucrurile care nu îți mai servesc și care nu mai au niciun scop. Încearcă să le donezi, să le dai mai departe unor oameni care chiar le vor folosi.

2. Folosește salvie. Arderea salviei ajută la eliminarea energiei negative; aceasta este o tradiție străveche întâlnită în multe culturi. De asemenea, tămâia este un alt ingredient care nu ar trebui să lipsească din casa ta - curăță energiile negative și aduce pace.

Citește și:

3. Cumpără multe plante pentru că acestea îmbunătățesc calitatea aerului din casă, cresc pozitivitatea și stimulează starea de spirit generală, ajutându-te să lupți împotriva energiilor negative.

4. Folosește sare. Cristalele de sare au o abilitate naturală de a absorbi energia negativă. Pune boluri de sare în colțurile camerei și lasă-le acolo peste noapte.

5. Ascultă muzică; muzica este un adevărat medicament în zilele dificile. Pe Youtube găsești atât de multe playlisturi cu mantre speciale care să te ajute să elimini energia negativă și să aduci energia pozitivă în casa și sufletul tău.

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

Citește și:

6. Vorbește cu prietenii. În aceste momente este important să nu lași să treacă o zi fără să vorbești cu oamenii dragi - fie prin apel telefonic, fie prin video call, fă-ti timp și conectează-te cu persoanele la care ții.

7. Folosește uleiuri esențiale: busuioc, salvie, lavandă, eucalipt, cuișoare, tămâie, santal, rozmarin.

foto main: Lia Koltyrina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.