Setari Cookie-uri

Șase obiceiuri mentale sănătoase ale  femeilor puternice

O femeie puternică nu este nicidecum o femeie-bărbat, ci o femeie feminină cu o atitudine echilibrată față de viață și de ea însăși. Iată șase obiceiuri mentale sănătoase ale femeilor puternice.  

1. Cer ajutor

Majoritatea oamenilor, în general, și a femeilor se tem ceară ajutorul de teamă de a nu fi refuzați sau de a nu se îndatora. Oamenii sunt însă, în esență buni, și se bucură să ajute atunci când pot. Femeile puternice știu acest lucru și de aceea cer ajutorul atunci când este nevoie.

2. Văd partea bună din orice

Fie că este vorba de oameni sau de situații, femeile puternice văd întotdeauna partea plină a paharului. Nimic nu este complet alb sau negru. Prin urmare, oricând potgăși un amănunt care le aduce bucurie și știu cum să îl maximizeze.

3. Trăiesc în momentul prezent

Una dintre revelațiile care au loc atunci când începi să fii interesată de spiritualitate, este aceea că în majoritatea timpului trăiești fie în viitor, fie în trecut. Puterea și bucuria vin însă în momentul prezent. Cu cât îl trăiești mai plenar, cu atât viață devine mai bună. Iar femeile puternice știu asta.

4. Nu agreează dramele

Citește și:

Micile drame cotidiene animă zilele monotone, dau senzația că se întâmplă ceva important, interesant. Acestea pot fi și rezultatul unei gestionări deficitare a timpului, finanțelor sau a relațiilor personale. Femeile puternice știu să ia deciziile corecte la momentul potrivit și să stea la distanță de persoanele care fac din orice nimic un dezastru.

5. Nu se tem de singurătate

A fi într-o relație cu cineva doar de teama de a nu fi singură este cea mai sigură cale spre nefericire. Înainte de a trăi cu cineva este nevoie să înveți să te simți bine tu cu tine însăți. Femeile puternice își aleg parteneri la fel de independeti ca și ele. Iubirea nu este niciodată o piedică ci, din contra, o piatră de temelie pentru visele lor.

6. Se iubesc, se iartă și se apreciază

Citește și:

Dacă tu nu te iubești și nu te ierți, cum vrei că ceilalți să facă asta? Femeile puternice își stablesc obiective însă știu că a greși e omenește. Sau că, uneori, planurile de pe hârtie nu se potrivesc cu viața reală. De asemenea, își acordă timp pentru ele, pentru dezvoltarea lor personală, starea lor de bine și pentru a se îngriji.

foto main: BLACKDAY, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.