7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (6-12 aprilie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Și asta va trece și lucrurile vor reveni la normal. Între timp, aleg să învăț să îmi hrănesc sufletul cu energie pozitivă și să îmi număr binecuvântările.

Mantră pentru ziua de marți:

Astăzi sunt fericită. Sunt fericită pentru că am deschis ochii de dimineață, pentru că Universul mi-a oferit cadou o nouă zi minunată. Sunt fericită pentru că eu și oamenii dragi mie sunt bine.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Am încredere în Univers. Am încredere că știe ce face. Aleg să fac un pas în spate și să îi permit să își joace cartea. Aleg să văd care este drumul pe care el ni-l pregătește.

Retail jobs

Mantră pentru ziua de joi:

Astăzi sunt plină de energie. Astăzi sufletul meu zâmbește mai frumos ca niciodată. Astăzi eman bucurie în jurul meu și îi copleșesc pe cei dragi cu iubire.

Mantră pentru ziua de vineri:

Sunt fericită. Trupul este sănătos, am o minte agilă și un suflet liniștit. Am tot ce îmi trebuie pentru a mă simți împlinită.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Astăzi renunț la obiceiurile negative. Astăzi renunț la griji, la gânduri urâte, la probleme ce încă nu au rezolvare. Astăzi mă concentrez doar pe lucrurile pozitive.

Mantră pentru ziua de duminică:

Știu că totul se întâmplă cu un motiv. Știu că tot ce mi se întâmplă acum este spre binele meu. Aștept cu nerăbdare să văd ce planuri are Universul cu viitorul meu.

foto main: Helena Lansky, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri