Setari Cookie-uri

Nu mai încerca, dacă nu se deschide înseamnă că nu este ușa pe care trebuie să o deschizi tu

Mergi mai departe. Dumnezeu are pregătit altceva mai bun și mai frumos pregătit pentru tine. Universul are alte planuri cu tine.

De câte ori nu ai rămas înțepenită în fața unei uși care nu se deschide orice i-ai face? De câte ori nu ai plâns pentru că nu ai știut ce să faci? De câte ori nu ți-ai zis că ai ratat și această șansă și că nu vei mai prinde o astfel de oportunitate? De câte ori nu ți-ai spus că este imposibil ca doar ție să ți se întâmple așa ceva? De câte ori nu ai stat acolo, în fața ușii încercând din răsputeri să găsești o variantă pentru a reuși să treci de ea.

Să îți spun ceva. Universul ți-a pus acea ușă în față... însă nu este ușa ta. Nu trebuie să treci prin ea. Nu te va duce pe drumul pe care tu trebuie să mergi. Este doar o simplă încercare ce vine cu o lecție de viață pe care trebuie să o înveți pentru a merge mai departe. Nu rămâne acolo, continuă-ți drumul.

Citește și:

Dacă nu se deschide înseamnă că nu este ușa pe care tu trebuie să o deschizi. Să nu uiți niciodată asta.

Continuă-ți drumul. Mergi mai departe. Dumnezeu are pregătit altceva mult mai bun și mai frumos pentru tine. Poate că nu îți dai seama acum, însă destinul tău este unul cu adevărat special... și îți vei da seama de asta mai repede decât crezi.

Continuă-ți drumul. Mergi mai departe. Nu rămâne acolo. Universul are alte planuri cu tine. Acum doar încearcă să te facă mai puternică, să îți arate toate părțile vieții și să te învețe să apreciezi altfel fericirea. Să fii recunoscătoare pentru tot ce ai, să te bucuri la lucrurile mărunte, să trăiești în prezent, să iubești oamenii din jurul tău, să te trezești dimineața cu un zâmbet larg pe buze pentru că ai primit un cadou special: o nouă zi pe acest pământ.

Citește și:

Nu mai încerca să deschizi acea ușa. Nu mai pierde timp prețios. Mergi mai departe pe drumul tău. Mergi mai departe cu viața ta.

foto main: PHOTOCREO Michal Bednarek, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.