Setari Cookie-uri

Îți poți face prieteni noi în timpul pandemiei. Iată cum

Distanțarea socială perturbă tiparele normale de interacțiune și comunicare sufletească în această perioadă. 

Este foarte important să ne dăm seama că această perioadă de izolare ar putea avea un impact social asupra modului în care relaționăm între noi. Vestea bună este că există totuși lucruri pe care le poți face chiar acum pentru a îți aprofunda relațiile existente și chiar pentru a îți face noi prieteni.

Este momentul să îndrăznești

Rețelele de socializare sunt suprasolicitate în aceste momente și asta deoarece avem mai mult timp liber decât de obicei și alegem să îl petrecem stând pe Instagram, Facebook, Tik Tok, Youtube și alte aplicații.

În cazul în care vrei să comunici cu cineva nou, începe conversații cu o persoană pe care o ai în lista de Facebook de mult timp însă cu care nu ai vorbit niciodată.

Citește și:

De asemenea, poți cere prietenilor cu care ai pasiuni în comun să faceți un grup în care fiecare să adauge alți prieteni cu aceleași pasiuni; astfel, formați o mică comunitate pasionată de ceva comun despre care puteți vorbi ore în șir.

Nu uita, nu trebuie să fii cea mai bună prietenă cu toți oamenii pe care îi întâlnești. Relațiile de amiciție (sau "legăturile slabe") sunt foarte benefice pentru tine deoarece te pot face să te simți conectată la o comunitate mai mare, ceea ce ajută la manifestarea sentimentelor frumoase precum fericirea și liniștea sufletească.

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

Alte moduri prin care poți întâlni persoane noi:

Citește și:

- instalează-ți o aplicație de dating. Nu ieși nicăieri, doar întâlnești și vorbești cu alte persoane;

- stabilește cu prietenii tăi să aveți conferințe video. Fiecare dintre voi invită o altă persoană în conferință astfel încât să fiți cât mai mulți și să aveți parte de o seară frumoasă.

- caută pe Instagram persoane care au aceleași interese comune cu tine. Nu-ți fie teamă să intri în vorbă.

Primele experiențe pot fi dificile, însă nu permite temerilor și stânjenelii și să te împiedice să fii sociabilă.

Ritmurile relațiilor s-au schimbat. Acum planificăm timpul pentru a ne auzi la telefon în loc să așteptăm să dăm unul de altul pe stradă. Dar și asta va trece și lucrurile vor reveni la normal. Între timp, nu-ți fie teamă să îți deschizi inima și să vorbești cu oamenii pe care îi întâlnești virtual.

Citește și:

foto main: Virinaflora, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.