Setari Cookie-uri

11 Semne că nu este potrivit pentru tine

Cum îți dai seama că nu este potrivit pentru tine?

Este timpul să înțelegi că irosești timp prețios. Nu mai forța iubirea. Dacă simți că nu este potrivit pentru tine, este momentul să spui "Stop". Este alegerea ta. Este viața ta.

Iată care sunt cele mai importante semne care îți spun că nu este alesul inimii tale:

1. Nu sunteți niciodată pe aceeași lungime de undă. Aveți planuri foarte diferite în viață și deja știi că la un moment dat drumurile voastre se vor despărți.

2. Nu te ascultă niciodată. În momentele în care îi spui ce ai pe suflet, simți că el este acolo doar cu trupul... și că mintea lui este pe alte tărâmuri.

3. Nu este dispus să facă compromisuri pentru tine. Se pune întotdeauna pe primul loc.

4. Planurile lui de viitor nu te includ și pe tine. De foarte multe ori îl auzi vorbind despre planurile sale de viitor... și niciodată nu ești în ele.

Citește și:

5. Nu își deschide sufletul tău în fața ta. Nu îi place să vorbească despre el, să spună ce se află în inima lui, să te ajute să îl cunoști și, cel mai important, să îl înțelegi mai bine.

6. Nu înțelege cât de importantă ești. Indiferent de ce faci, nu își dă seama ce fel de femeie are lângă el. Nu te mulțumi cu atât de puțin, tu meriți mult mai mult.

7. Simți că întotdeauna are o mască atunci când este cu tine. Și asta deoarece l-ai văzut în preajma prietenilor - este complet diferit. Când este cu tine este mult mai rezervat, mai atent la ce face și ce spune.

8. Ai o listă de lucruri pe care vrei să le schimbi la el. În momentul în care vei întâlni sufletul pereche, îl vei accepta așa cum este - cu bune și cu rele - și nu vei încerca niciodată să îl schimbi.

Citește și:

9. Nu prea ai încredere în el... și asta deoarece te-a mințit de câteva ori.

10. Nu depune prea mult efort pentru a fi cu tine. Simți că tu ești cea care trage de această relație, care depune eforturi să mențină vie flacăra dintre voi.

11. Inima ta deja știe... însă îți este greu să îi dai dreptate.

foto main: Lightspring, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.