Setari Cookie-uri

11 Semne că nu este potrivit pentru tine

Cum îți dai seama că nu este potrivit pentru tine?

Este timpul să înțelegi că irosești timp prețios. Nu mai forța iubirea. Dacă simți că nu este potrivit pentru tine, este momentul să spui "Stop". Este alegerea ta. Este viața ta.

Iată care sunt cele mai importante semne care îți spun că nu este alesul inimii tale:

1. Nu sunteți niciodată pe aceeași lungime de undă. Aveți planuri foarte diferite în viață și deja știi că la un moment dat drumurile voastre se vor despărți.

2. Nu te ascultă niciodată. În momentele în care îi spui ce ai pe suflet, simți că el este acolo doar cu trupul... și că mintea lui este pe alte tărâmuri.

3. Nu este dispus să facă compromisuri pentru tine. Se pune întotdeauna pe primul loc.

4. Planurile lui de viitor nu te includ și pe tine. De foarte multe ori îl auzi vorbind despre planurile sale de viitor... și niciodată nu ești în ele.

Citește și:

5. Nu își deschide sufletul tău în fața ta. Nu îi place să vorbească despre el, să spună ce se află în inima lui, să te ajute să îl cunoști și, cel mai important, să îl înțelegi mai bine.

6. Nu înțelege cât de importantă ești. Indiferent de ce faci, nu își dă seama ce fel de femeie are lângă el. Nu te mulțumi cu atât de puțin, tu meriți mult mai mult.

7. Simți că întotdeauna are o mască atunci când este cu tine. Și asta deoarece l-ai văzut în preajma prietenilor - este complet diferit. Când este cu tine este mult mai rezervat, mai atent la ce face și ce spune.

8. Ai o listă de lucruri pe care vrei să le schimbi la el. În momentul în care vei întâlni sufletul pereche, îl vei accepta așa cum este - cu bune și cu rele - și nu vei încerca niciodată să îl schimbi.

Citește și:

9. Nu prea ai încredere în el... și asta deoarece te-a mințit de câteva ori.

10. Nu depune prea mult efort pentru a fi cu tine. Simți că tu ești cea care trage de această relație, care depune eforturi să mențină vie flacăra dintre voi.

11. Inima ta deja știe... însă îți este greu să îi dai dreptate.

foto main: Lightspring, Shutterstock


Kudika
9 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


12 imagini
Pe 11 iulie Venus intră în Leu pentru a ne testa iubirea. Doar relațiile puternice rezistă la testele Universului

Pe 11 iulie, Venus, planeta iubirii și a frumuseții, intră în semnul generos și regal al Leului, aducând cu ea o energie vibrantă și pasională. Această tranziție ne încurajează... Kudika


11 imagini
11 pachete de cărți de tarot și oracol: Cum îți începi drumul în cartomanție?

Ce sunt cărțile de tarot și oracol?

Cărțile de tarot sunt un set de cărți, fiecare cu propriile simboluri și semnificații, folosite pentru a oferi îndrumare și... Kudika

11 imagini
11 inele de logodnă, sub 5.000 de lei, cu care să-ți declari dragostea veșnică

Designuri și tendințe actuale

În moda actuală, inelele de logodnă vin într-o varietate de designuri, de la cele clasice și elegante, până la cele moderne și... Kudika


5 imagini
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 15-21 iulie

 În această săptămână de iulie astrele ne oferă o oportunitate specială de a ne concentra pe aceste aspecte esențiale pentru a ne îmbunătăți viețile. Iată ce are... Kudika


Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 15-21 iulie

Fiecare zodie are o energie unică, iar aceste mantre sunt menite să alinieze sufletul tău cu vibrațiile pozitive ale universului. Iată mantra fiecărei zodii pentru această săptămână:

...
Kudika
Rita Ora vine pentru prima dată în Timișoara, la Celebrarea orașului 2024

comunicat de presa: 

De la debutul ei în 2012, Rita Ora a vândut șapte milioane de single-uri, a avut 13 hituri în top 10, iar albumul cu care şi-a... Kudika