Setari Cookie-uri

10 Sfaturi de la Univers care te vor face să apreciezi ceea ce ai 

În aceste momente tot ce contează este ACUM. Viața noastră se întâmplă în acest moment. Cum alegem să o trăim?

Până acum mulți dintre noi am trăit gândindu-ne și făcându-ne non stop planuri cu privire la viitor. "Voi fi fericită când voi avea acel salariu", "Voi fi fericită când mă voi muta în acel apartament", "Voi fi fericită când îmi voi întâlni sufletul pereche". Nu știam să ne bucurăm de momentul prezent. Ne doream mai mult.. mai mulți bani, mai mult confort, mai multă validare, mai multă certitudine, mai multe bunuri, mai multă mâncare, mai multă emoție, mai multă atenție.

Este momentul să ne oprim din tot ce facem și să ascultăm... pentru că Universul vrea să ne spună ceva. În graba vieții noastre ocupate și stresante, neglijăm multe dintre elementele fundamentale ale recunoștinței și pierdem astfel în totalitate beneficiile fericirii adevărate.

Citește și:

Iată câteva sfaturi de la Univers care te vor face să apreciezi ceea ce ai:

1. Când viața este frumoasă, bucură-te de ea. Nu căuta ceva mai bun.

2. Fericirea nu vine niciodată la cei care nu apreciază ceea ce au.

3. Cea mai bogată persoană nu este cea care are cel mai mult, ci cea care are cel mai puț nevoie de ceva anume. Bogăția nu se măsoară în lucrurile materiale pe care le ai, ci în ce se află în inima ta. Cere mai puțin și apreciază mai mult astăzi.

4. Fericirea vine mult mai repede atunci când încetezi să te plângi de toate problemele tale și începi să fii recunoscătoare pentru toate acele probleme pe care nu le ai.

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

Citește și:

5. Cel mai mare secret pentru liniștea sufletească este să lași orice situație de viață să fie ceea ce este în loc de ceea ce crezi că ar trebui să fie și apoi să profiți de ea.

6. Fericirea nu începe atunci când "acel" lucru este rezolvat. Fericirea este ceea ce se întâmplă acum, când apreciezi ceea ce ai.

7. Când viața îți oferă toate motivele să fii pesimistă, gândește-te la un singur motiv bun pentru a fi optimistă, pentru a avea zâmbetul pe buze. Întotdeauna este ceva pentru care să fii recunoscătoare.

8. Nu, nu vei obține întotdeauna ceea ce îți dorești. Însă amintește-ți următorul lucru: există o mulțime de oameni care nu vor avea niciodată ceea ce ai tu acum.

9. Fii recunoscătoare pentru viațata. ACUM. Fii recunoscătoare pentru sănătatea ta, pentru familia ta, pentru prietenii tăi.

Citește și:

10. Alege să zâmbești astăzi, să te plângi mai puțin și să fii recunoscătoare pentru acele lucruri mărunte care înseamnă, de fapt, enorm.

foto main: Wonderful Future World, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.