Setari Cookie-uri

7 Semne de la un psihoterapeut de cuplu că relația voastră nu este una de durată

Acordă mai multă atenție acestor semne.

Ești îngrijorată cu privire la relația de cuplu? Poate sunt unele lucruri care te tulbură și te întrebi dacă tu și partenerul sunteți destinați să fiți împreună?

Iată care sunt acele semne care arată că o relație nu poate dura foarte mult:

1. Țineți supărare și nu depășiți momentele dificile

Nu este în regulă să ții ranchiună împotriva partenerului. Da, unele conflicte au nevoie de mai mult timp pentru a fi rezolvate. Însă să aduci vorba despre ceva ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni nu este doar greșit, ci și toxic pentru amândoi.

2. Nu aveți nimic în comun

Este bine să aveți interese cu totul diferite, însă trebuie să aveți și lucruri pe care să le faceți împreună - chiar și statul pe canapea și vizionarea unui film este un lucru care vă poate ajuta să petreceți momente faine în doi.

Citește și:

3. În cuplu există prea multă gelozie

Gelozia nu este adesea o emoție controlabilă și nu indică automat moartea unei relații - asta dacă este "tratată" în cuplu. Însă dacă aceasta persistă și, și mai rău, se agravează o dată cu trecerea timpului, atunci ar trebui să discutați sincer și să vedeți dacă puteți rezolva această problemă.

4. Există conexiuni nepotrivite în relații externe - și aici mă refer la relații care pot deteriora sănătatea relației voastre.

Iată câteva exemple: faptul că nu poate fi în preajma prietenilor sau a membrilor familiei, relația pe care o are cu fostele partenere, prea multă implicare din partea familiei.

5. Nu există respect

Dacă nu vă respectați, relația este una moartă. Trebuie să vă pese de voi și să vă prețuiți reciproc pentru a putea avea un viitor împreună. Insultele sunt interzise categoric într-o relație adevărată.

Citește și:

6. Vă criticați tot timpul

Mergeți mult prea departe și încercați să va aduceți tot felul de critici pentru fiecare lucru mărunt care se întâmplă. Nimic din ce face partenerul de cuplu nu îți place și simți că tot ce faci este comentat urât de către el.

7. Nu există afecțiune între voi

Nu mai există momente de iubire, nu mai există sesiuni de ras, nu vă mai faceți complimente și abia că mai petreceți clipe frumoase împreună.

foto main: GoodStudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.