Setari Cookie-uri

Pregătiți-vă pentru triplu retrograd: Pluto, Venus și Jupiter. Vraja fericirii va fi ruptă

Doar noi vom putea sa aducem in sufletul nostru renasterea lucrurilor importante care acum se clatina mai mult ca niciodata. Universul ne indruma sa dam jos mastile si sa calatorim mai adanc in spirala vietii noastre.

Pune-ți centurile în jurul sufletelor voastre pe măsură ce ne pregătim să intrăm în luna mai. Următoarele luni vor fi foarte interesante pentru noi toți întrucât planetele Pluto, Venus și Jupiter vor intra în retrograd. Cele trei planete vor avea și o perioadă în care vor fi în retrograd simultan.

Pluto a intrat în retrograd pe data de 25 aprilie și va ieși abia pe 4 octombrie; în plus, va rămâne în zodia Capricorn întreagaperioadă.

Pluto ne ajută să privim mai mult la interior și mai puțin la exterior

Pluto ne determină să ne concentrăm pe partea blândă și frumoasă a noastră, astfel vom fi mult mai liniștiți, mai amabili și mai răbdători cu oamenii din jurul nostru. Pe plan profesional, ne va îndruma să fim mai ambițioși și să ne concentrăm atent asupra oricărui proiect pe care îl avem, încercând să obținem cele mai bune rezultate. Suntem foarte atenți la deciziile pe care le luăm și încercăm să stăm departe de conflicte dureroase.

Citește și:

Venus își începe călătoria în retrograd începând cu data de 13 mai și va ieși pe 25 iunie. Jupiter va urma imediat după Venus - pe 14 mai și va ieși din retrograd pe 12 septembrie.

Venus va rămâne în zodia Gemeni iar Jupiter, ca și Pluto, va fi în Capricorn. Această perioadă va fi una destul de interesantă pentru noi deoarece cele trei planete ne vor influența diferit și vor aduce în viața noastră energii puternice și profunde.

Ne întoarcem pentru puțin timp în trecut

Energiile planetelor se completează reciproc în cele mai bune moduri. În această perioadă este foarte important să avem încredere nu doar în noi, ci și în Univers pentru a ne ghida în momentele grele.

Reflectăm asupra noastră și ajungem să lucrăm la problemele karmice. Ne întoarcem pentru puțin timp în trecut, experimentăm din nou durerea pentru a înțelege ce s-a întâmplat de fapt, a ne învață lecțiile, a ne elibera de tot ce am și mai frumos caniciodată.

Citește și:

Cunoscută ca fiind planeta morții și a renașterii, Pluto ne poate ajuta să avem o înțelegere mai profundă a lucrurilor care se întâmplă în viața noastră, să luăm decizii puternice și să analizăm tot ce am trăit până acum pentru a descoperi ce trebuie transformat în viețile noastre și care este drumul pe care trebuie să mergem pentru a ajunge la fericirea pe care ne-o dorim cu toții.

Următoarea perioadă ne va testa puterea. Este important pentru noi să ne amintim că moartea este o parte a vieții. Nu este sfârșitul, ci schimbarea. Este un nou început.

foto main: Lukiyanova Natalia frenta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.