Setari Cookie-uri

Melodia care te ajută să atragi energia pozitivă, să îți vindeci chakrele blocate și să-ți găsești liniștea interioară

Învinge negativitatea din jurul tău. Primul pas: acceptă faptul că tu deții controlul asupra vieții tale. Nu-i așa că asta îți dă putere?

Este timpul să elimini energia negativă din jurul tău, înlocuind-o cu cea pozitivă, să îți eliberezi chakrele blocate și să regăsești pacea interioară.

Melodia de mai jos este pentru o meditație profundă de trei ore pentru a îți stimula aura. Aceasta te ajută să îmbunătățești energia pozitivă din interiorul minții, sufletului și corpului. De asemenea, este un bun exercițiu pentru curățarea și activarea chakrelor.

În jurul tău se află un câmp de energie sau o aură pe care alți oameni o pot simți. Acest câmp energetic atrage oamenii către tine - când ai un câmp energetic sau o aura de energie pozitivă, poți elibera o aura de pace și calm și alte sentimente frumoase, pozitive. Cu această aură, poți inspira, motiva și ajuta oamenii din jurul tău să fie altfel - să vadă lucrurile frumoase din viață, să își numere binecuvântările, să se concentreze asupra momentelor speciale, să aprecieze tot ce au obținut până acum și să fie fericiți fără să își dorească altceva. Însă, dacă te lovești de prea multă energie negativă, poți respinge prietenii apropiați, membrii familiei, atrăngând în schimb oameni toxici în jurul tău.

Citește și:

Această piesă te ajută să îți cureți aura și să îți vindeci chakrele astfel încât să poți atrage doar energie pozitivă în jurul tău. Dă PLAY și ascult-o când (și cât) poți. Indicat este să meditezi în timp ce o asculți.

foto main: Mohamed Ali Elmeshad, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.