Setari Cookie-uri

4 Afirmații pozitive pentru sufletul tău care te vor ajuta să apreciezi ziua de astăzi

Scopul fiecărui suflet de pe această planetă ar trebui să fie să trăiască fiecare zi cu cea mai mare bucurie.

Trăim o singură dată, dar dacă o facem cum trebuie, o dată este suficient. Nu permite zilei de astăzi să treacă fără ca tu să fii fericită, fără să îți bucuri inima cel puțin o dată, fără să zâmbești câteva clipe. Reamintește-ți că fiecare zi este un adevărat cadou primit de la Univers. Reamintește-ți să trăiești cu bucurie.

Iată câteva afirmații pozitive pentru sufletul tău care te vor ajuta să apreciezi ziua de astăzi:

1. Astăzi este o zi extraordinară. Îmi îndrept privirea către noi posibilități și experiențe.

Reamintește-ți că viața ne conduce în multe călătorii pe care nu le-am continua niciodată dacă ar fi după noi. Și de cel emai mlte ori ceea ce nu ne dorim pare să ajungă să fie ceea ce avem nevoie. Așadar, nu îți fie teamă. Ai încredere. Găsește lecțiile zilei de azi și învață din ele. Mergi mai departe chiar dacă nu înțelegi care este drumul tău în viață.

Citește și:

2. Zâmbesc și aleg să fiu fericită. Îmi pun întreaga inimă și tot sufletul în ziua de astăzi.

Învață să crezi în inima ta că îți este destinat să trăiești fiecare moment cu iubire, cu pasiune, cu fericire, cu un scop - și că fiecare moment este demon în felul său, te învață ceva.

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

3. Astăzi mă iubesc, mă respect și am grijă de mine mai mult ca niciodată. Sunt completă, nu am nevoie de nimeni pentru a mă întregi.

Nu ai nevoie de nimeni pentru a te completa. Petrece mai mult timp cu tine însăți, descoperă cine ești și ce îți dorești de la viață; respectă-te și ai grijă de inima ta.

Citește și:

4. Astăzi este o nouă șansă pentru mine. O luăm de la capăt. Este în puterea mea să fac ca această zi să fie una cu adevărat specială.

Amintește-ți că atunci când totul în jur este distrus, este ușor să găsești o mulțime de lucruri mărunte pe care le poți remedia. Când nimic nu pare să meargă corect, chiar și cel mai micuț efort pozitiv poate face o diferență semnificativă.

foto main: bruniewska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.