Setari Cookie-uri

10 Experiențe incredibile de viață pe care nu le vei uita niciodată

"Sunt doar două moduri în care poţi să îţi trăieşti viaţa: ca şi cum nimic nu este un miracol sau ca şi cum orice este un miracol" - spunea Albert Einstein. 

Astăzi vă recomand să ne îndreptăm atenția asupra acelor experiențe incredibile pe care nu le vom uita niciodată și care vor aduce în viața noastră schimbări radicale, fericire, liniște și pace. Iată care sunt:

1. Depășirea celor mai mari provocări ale vieții. Indiferent de ceea ce se întâmplă, fă tot posibilul să zâmbești. Ești mai puternică decât crezi.

2. Libertatea care vine din acceptare. Secretul fericirii și al păcii este de a permite fiecărei situații să fie ceea ce este în loc de ceea ce crezi tu că ar trebui să fie.

3. Momentele de recunoștință sinceră, pură. Apreciază viața chiar și atunci când nu este cum ți-ai dori tu să fie.

4. Acceptarea de sine. Cu toții suntem ciudați într-un fel sau altul. Ceea ce te diferențiază poate fi o povară pentru tine, însă pentru alții poate fi ceva minunat.

Citește și:

5. Momentul în care începi să îți asculți vocea interioară și să nu o mai sfidezi. Uneori mintea ta are nevoie de mai mult timp pentru a accepta ceea ce inima știe deja.

6. Momentul în care folosești ideile, visurile, perspectivele și abilitățile tale unice pentru a face o diferență în această lume.

7. Proiectarea propriei vieți. Alege să trăiești o viață de care ești mândră. Nu asculta ce îți spun oamenii din jurul tău, bucură-te de tot ce te înconjoară și învață să trăiești după cum îți dictează sufletul.

8. Să știi adânc în sufletul tău că ai oferit visurilor tale o șansă reală, corectă. De cele mai multe ori, singura diferență dintre un vis care a devenit realitate și unul care nu a reușit este următoarea: o persoană a încercat, celeilalte i-a fost prea teamă.

Citește și:

9. Sentimentul pe care îl ai când îți cucerești fricile. Frica este un sentiment, nu un lucru. Cel mai bun mod de a câștiga încredere în tine însăți este să faci lucrurile de care îți este frică.

10. Momentul în care transformi imposibilul în posibil. În majoritatea cazurilor, imposibilul nu este un fapt - este o opinie. Aproape orice este posibil dacă ai suficient timp, răbdare și nu renunți.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.