Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (4-10 mai)

Sufletul tău este puternic. Nu te da bătută. Ai curaj să mergi mai departe. In scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Sufletul meu este puternic. Nu mă dau bătută. Am curaj să merg mai departe. Știu că în scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

Mantră pentru ziua de marți:

Nu mă mai gândesc că am mâinile legate la spate în acest moment. Cum viața se schimbă în fiecare secundă, și eu mă pot schimba. Am încredere în mine.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Sunt recunoscătoare pentru fiecare luptă, fiecare bătălie, fiecare moment dificil. Sunt recunoscătoare pentru viața mea... tot ce am trăit până acum m-a ajutat să ajung unde sunt acum.

Mantră pentru ziua de joi:

Astăzi mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund.

Mantră pentru ziua de vineri:

Accept ceea ce se întâmplă. Aleg să îmi învăț lecția din această situație și să merg mai departe.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare.

Mantră pentru ziua de duminică:

Citește și:

Astăzi mă concentrez pe lucrurile frumoase. Aleg să elimin discuțiile negative pe care le am cu mine însămi și să mă încurajez. Totul va fi bine.

foto main: Amanda Carden, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.