Setari Cookie-uri

Cele 10 reguli de viață care să îți hrănească sufletul în luna mai 2020

Când creezi o problemă în mintea ta, creezi durere în sufletul tău. Este nevoie doar de o simplă alegere făcută de tine, o simplă decizie luată de tine, un simplu gând spus de tine: "Gata!".

Iată care sunt cele 10 reguli de viață care să îți hrănească sufletul în următoarea perioadă:

1. De multe ori este nevoie de mai mult curaj să faci ceea ce este bine decât frică de a face ceea ce este greșit.

2. La sfârșitul zilei, ceea ce contează cel mai mult sunt oamenii din viața ta. Este important să le acorzi puțină atenție în fiecare zi.

3. Nu permite ca opiniile celorlalţi să devină realitatea ta.

4. Nu te limita. Mulți oameni se limitează la ceea ce cred ei că pot să facă. Poți să mergi atât de departe cât te lasă propria ta minte. Amintește-ți: ceea ce crezi, poți obține!

5. Dacă nu-ți convine ceva, schimbă acel lucru. Dacă nu-l poți schimba, schimbă modul în care te gândești la lucrul respectiv.

6. Nu te compara cu nimeni altcineva din lume. Dacă o faci, te jignești pe tine.

Citește și:

7. Cel mai mare risc nu este să nu riști deloc…Într-o lume care se schimbă foarte repede, singura strategie care îți garantează eșecul, este neasumarea riscurilor.

8. Găsește curajul de a-ți urma inima și intuiția. Cumva ele știu deja ceea ce îți dorești cu adevărat să devii. Restul este pe plan secund.

9. Niciodată nu este prea târziu pentru a avea o copilărie fericită. Însă acum totul depinde de tine și de nimeni altcineva.

10. Focalizează-ți atenția pe emoțiile din voi. Acceptă-le existența. Nu le gândi, nu lăsa ca emoția să devină gând. Nu judeca sau analiza; observă doar. Devino conștientă de senzațiile legate de emoții dar și de cel care observă, Observatorul Tăcut.

foto main: Kotin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.