Setari Cookie-uri

Cele trei zodii afectate de Luna Floare, ultima Super Lună a anului 2020

Pe 7 mai avem ultima super luna a anului 2020. Afla care sunt cele trei zodii afectate de acest eveniment astrologic. Te numeri printre ele?

Te afli printre ele?

Berbec - Ești mult prea prinsă cu toate problemele profesionale

În această perioadă îți este foarte dificil să faci altceva în afară de muncă; trebuie să te adaptezi schimbărilor profesionale apărute și să îți faci un plan detaliat pentru următoarele luni. Îți este greu să te concentrezi și să ieși din zona de confort pentru a vedea rezultate.

Sfatul Universului pentru tine: ia o pauză... chiar și pentru o zi. Ia o pauză și relaxează-te. Încarcă-te cu energie pozitivă și încearcă să faci lucrurile care îți plac. Vei vedea că apoi vei munci cu mult mai mult spor și că vei avea inspirație.

Gemeni - Trebuie să înveți să ai răbdare

Eșți atât de grăbită prin viață încât este posibil să nu știi să te mai bucuri de călătorie. Te concentrezi doar asupra rezultatelor, iar în această perioadă acestea par să lipsească. Îți este greu să rămâi pe linia de plutire, să fii în continuare optimistă și să mergi mai departe cu la fel de multă energie ca până acum.

Citește și:

Sfatul Universului pentru tine: Oprește-te din tot ce faci și respiră. Nu te mai concentra doar asupra destinației pentru că pierzi tot ce este mai frumos. Călătoria în sine este specială și absolut minunată, învață să te bucuri de ea.

Fecioară - Îți pierzi încrederea în oameni

Este posibil că în această perioadă să ai parte de câteva conflicte serioase cu mai multe persoane dragi. Simți că nu ești înțeleasă și nu înțelegi ce s-a întâmplat de s-au schimbat atât de mult lucrurile între voi. Îți dai seama că nu mai poți avea încredere în nimeni și acest lucru te îngrijorează maxim.

Sfatul Universului pentru tine: Trebuie să înveți să ai răbdare, să nu mai încerci să schimbi oamenii și să îi accepți pentru ceea ce sunt - cu bune și cu rele, cu calități și defecte, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Coboară-ți așteptările și vei vedea cum se vor schimba lucrurile.

Citește și:

foto main: SONTAYA CHAISAMUTR, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.