Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (11-17 mai)

Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea. Nu trebuie să dai explicații oamenilor cu privire la modul în care alegi să îți trăiești viața. Este viața ta și doar atât. Nu pune fericirea ta pe plan secund. 

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimbă în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Îmi promit să mă înconjor doar de suflete frumoase, care nu mă judecă pe baza defectelor mele și a trecutului meu.

Mantră pentru ziua de marți:

Învăț din ziua de ieri, trăiesc pentru ziua de astăzi și sper pentru ziua de mâine. Cel mai important lucru - nu încetez niciodată să zâmbesc.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Găsesc curajul de a îmi urma inima și intuiția. Cumva ele știu deja ceea ce îmi doresc cu adevărat să devin. Restul este pe plan secund.

Mantră pentru ziua de joi:

Astăzi aleg să văd partea frumoasă a vieții; să zâmbesc mai mult; să îmi număr binecuvântările. Să fiu recunoscătoare pentru tot ce am.

Mantră pentru ziua de vineri:

Învăț să fiu eu însumi, să nu mă mai compar cu nimeni altcineva din lume. Învăț să trăiesc așa cum îmi doresc să trăiesc.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Nu trebuie să mulțumesc pe toată lumea. Nu trebuie să dau explicații oamenilor cu privire la modul în care aleg să îmi trăiesc viață.

Mantră pentru ziua de duminică:

Învăț să nu mai iau decizii importante cu privire la ce spun alții. De acum înainte mă bazez doar pe intuiție, pe ce îmi dictează sufletul.

Citește și:

foto main: coka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.