Setari Cookie-uri

Jupiter a intrat în Retrograd. Este momentul să punem capăt suferinței și să ne vindecăm sufletele

Jupiter este programat să intre în semnul Capricornului pentru prima dată în ultimii 12 ani. Etapă de Jupiter retrograd durează între 11 mai și 13 septembrie și este o perioadă de recalibrare, de revizuire a sentimentelor și emoțiilor și de luat decizii importante.

Jupiter își petrece cea mai mare parte a timpului în retrograd. Așadar, suntem destul de obișnuiți cu retrogradul lui Jupiter și cu efectul său. Însă poziția lui în Capricorn aduce o nouă dimensiune acesteui retrograd.

Jupiter ne va ajuta să ne reorientăm și să ne reajustăm punctul de vedere. Întrucât planeta este legată de abundență, vom găsi multe uși și oportunități frumoase care se vor deschide pentru noi.

Claritatea va răsări asupra noastră în timpul acestui retrograd. Ne va fi ușor să vedem și să înțelegem imaginea în ansamblu. Nu ne vom mai concentra pe detalii, ci pe lucrurile care vor conta cu adevărat. Pe măsură ce începem să înțelegem planul cel mare, îndoielile din viața noastră vor deveni mult mai mărunte și, pe parcurs, vor dispărea, iar noi vom reuși să ne punem ordine în gânduri și în minte.

Citește și:

Sub energia lui Jupiter, toată lumea trebuie să încerce să nu mai ducă mai mult decât poate căra. De asemenea, trebuie să ne amintim să nu uităm care este scopul nostru real.

Acum ne putem urma visurile

Ne vom concentra atenția și asupra laturii profesionale a vieții noastre - în această perioadă vom prinde curajul de a ne concentra asupra lucrurilor pe care ni le-am dorit întotdeauna, însă nu am avut timp de ele. Vom deveni mai ambițioși, mai puternici, mai încrezători în noi și vom merge mai departe indiferent de obstacolele care vor sta în calea noastră.

Fiind un semn de pământ, Capricornul ne va încuraja să avem răbdare și să ne concentrăm pe fiecare mic detaliu în timp ce lucrăm la temelia noastră. Este foarte important să construim o bază solidă și stabilă astfel încât orice am crea să dureze mai mult.

Citește și:

Toate îndoielile noastre pot avea răspunsuri clare pe măsură ce imaginea de ansamblu va fi descoperită. S-ar putea să întâlnim oportunități frumoase care ne vor ajuta să ne îndreptăm spre drumul potrivit în viață.

Este foarte important să încercăm să luăm legătură cu ființa noastră interioară și, cel mai important, să avem grijă de sufletul nostru.

foto main: orin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.