Setari Cookie-uri

13 Mici modalități de a găsi fericire în ceea ce ai deja în viața ta

Fă tot posibilul să fii fericită. Dacă nu o faci pentru tine, fă-o pentru sufletul tău... a trecut prin atâtea. 

Nu, viața nu este perfectă, însă este destul de frumoasă dacă alegem să o vedem așa. Tot ce trebuie să faci este...

1. Îmbrățișează-ți sensibilitatea. Eșți așa cum ești. Iubește-te.

2. Dă-ți seama că ești specială. Eșți unică în această lume, absolut nimeni nu mai este ca tine.

3. Înțelege-ți puterea interioară. Viața asta este a ta și doar a ta. La tine este puterea de a alege ce îți dorești să faci și să o faci bine. La tine este puterea de a iubi ceea ce îți dorești în viață și să îl iubești cu adevărat. La tine este puterea de a îți controla întreaga viață.

4. Alege altfel. O mare parte din viața ta este rezultatul micilor alegeri pe care le faci în fiecare zi. Dacă nu îți place o parte din viața ta, este timpul să începi să schimbi lucrurile puțin câte puțin și să faci alegeri mai bune începând chiar din acest moment.

Citește și:

5. Acceptă-te așa cum ești. Fiecare are propriile puncte forte și puncte slabe și doar atunci când accepți tot ceea ce ești vei găsi cu adevărat fericirea și succesul.

6. Nu mai căuta validarea externă. Nu ai control asupra lucrurilor pe care le cred alții despre tine, dar ai control asupra modului în care decizi să îți internalizezi opiniile.

7. Vezi-ți de treaba ta, de viața ta, de deciziile tale.

8. Alege-ți propriile gânduri. Cea mai bună armă împotriva stresului este capacitatea noastră de a alege un gând asupra altuluia. Și de multe ori asta înseamnă să îți alegi propriile gânduri în loc să alegi opiniile altora.

9. Spune ce trebuie să spui astăzi. Spune adevărul. Nu există tristețe mai mare decât să nu rostești cuvintele pe care inima ta vrea să le spună.

Citește și:

10. Dedică-ți timp în fiecare zi activităților semnificative. Ceea ce faci în fiecare zi contează, dar DE CE faci ceea ce faci contează și mai mult. Continuă să muncești din greu la lucrurile pe care le iubești indiferent care sunt șansele tale.

11. Bucură-te de procesul de învățare și de creștere pe măsură ce mergi mai departe cu viața ta.

12. Caută să apreciezi lecțiile pe care le înveți. În loc să regreți ceva, întreabă-te cum a reușit acel moment să te ajute să crești.

13. Sărbătorește cât ești de puternică.

foto main: natalia_maroz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.