Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 18-24 mai ca să atragi fericirea?

Ține minte că nu toate furtunile vin în viața ta pentru a îți distruge viitorul, unele vin pentru a șterge toate obstacolele din drumul tău.

Berbec - Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu îți fie teamă de ce va urma; ai încredere în tine, lasă-te condusă de visuri și continuă-ți drumul fără să te gândești prea mult la tot ce înseamnă schimbare. Vei învăța atât de multe și vei deveni o versiune mai bună a ta. Curaj, totul va fi bine.

Taur - Trebuie să renunți la tot ce te ține în trecut

Nu te mai lega de trecut, ce a fost a fost. Acum este momentul să te concentrezi pe prezent pentru că acesta este singurul care contează; aici și acum este viața ta. Nu uita, fiecare încheiere reprezintă un nou început.

Gemeni - Trebuie să renunți la dorința de răzbunare

Încearcă să nu te mai concentrezi pe răzbunare pentru că așa trăiești doar în trecut. Învață să ierți nu pentru că persoanele care ți-au greșit ar merita iertarea ta, ci pentru că inima ta nu trebuie să simtă sentimente atât de urâte. Fă-o pentru tine, nu pentru alți oameni.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți să încerci să mai mulțumești lumea

Învață să te pui pe primul loc, să te alegi pe tine de fiecare dată, să ai grijă de sufletul tău și să faci ce te mulțumește, ce te face fericită. Renunță să mai încerci din răsputeri să mai mulțumești lumea din jurul tău, nu vei reuși niciodată.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.