Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 18-24 mai ca să atragi fericirea?

Ține minte că nu toate furtunile vin în viața ta pentru a îți distruge viitorul, unele vin pentru a șterge toate obstacolele din drumul tău.

Leu - Trebuie să renunți să încerci să ai grijă de toți

Nu, tu nu îi poți vindeca pe cei din jurul tău dacă ei nu își doresc. În schimb, îi poți ajuta, le poți fi alături și îi poți susține în momentele dificile. Însă învață să ai mai multă grijă de tine, tu ești singura care contează.

Fecioară - Trebuie să renunți la dorința de a atinge perfecțiunea

Viața nu este perfectă, oamenii nu sunt perfecți, nimeni (și nimic) în lumea asta nu este perfect. Învață să renunți la dorința de a atinge perfecțiunea, să accepți și să trăiești viața așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

Balanță - Trebuie să renunți la frica de necunoscut

De ce îți este teamă? În necunoscut reușești să crești, să înveți cât mai mult, să trăiești cu adevărat. Acceptă această etapă a vieții tale și mergi mai departe cu mult curaj și cu dorința de a evolua. Crede în tine și totul va fi bine.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la rutină

Nimic nu se întâmplă dacă rămâi în același punct al vieții tale. Este momentul să înveți să îți asumi riscuri, să ieși din zona de confort, să îți urmezi visurile și să ai încredere în tine. Pleacă în această călătorie mai încrezătoare ca niciodată în propriile forțe.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.