Setari Cookie-uri

Nu întâlnești pe nimeni din întâmplare. Întotdeauna există un motiv. O lecție sau o binecuvântare

Fiecare persoană care vine în viața ta este trimisă de către puterea divină cu un scop anume. 

Nu întâlnești pe nimeni din întâmplare. Întotdeauna există un motiv. O lecție sau o binecuvântare. Nu te agăța de nimeni - gândește-te că ne naștem singuri și murim singuri. Suntem singuri de la început până la sfârșit. Oamenii care vin în viețile noastre sunt simpli trecători și nu fac nimic altceva decât să vină să ne ajute, să ne sfătuiască, să ne învețe lecții importante, să ne sprijine, să ne motiveze, să ne arate ce este iubirea, bucuria, suferința, durerea.

Nu trebuie să fii legată de nimeni. Alege zi de zi, clipă de clipă să te pui pe primul loc, să găsești în sufletul tău puterea de a fi tu însăți, de a avea curajul să faci ce îți place și să îți trăiești viața așa cum îți dorești fără să îți fie teamă ce va crede sau va spune altcineva. Trăiește pentru tine, pentru fericirea ta, pentru sufletul tău.

Citește și:

Eu îți promit că oamenii potriviți vor intra în viața ta atunci când nici măcar nu îi vei mai căuta.

Oamenii potriviți vor intra în viața ta atunci când nu vei avea nevoie de ei, atunci când vei știi că fericirea ta nu depinde de nimeni altcineva.

Oamenii potriviți vor intra în viața ta atunci când vei avea nevoie să înveți ceva și vei fi pregătită să faci schimbările potrivite pentru viitorul tău.

Oamenii potriviți vor intra în viața ta când vei învăța cum să trăiești cu tine însăți, când vei înceta să îi lași pe alții să preia controlul asupra vieții tale și când nu vei mai fi influențată de nimeni.

Oamenii potriviți vor intra în viața ta când vei începe să te pui pe primul loc. Când îți vei da seama că tu ești cea mai importantă. Când vei înțelege că nu poți oferi iubire dacă tu nu te iubești pe tine.

Citește și:

Oamenii potriviți vor intra în viața ta când îți vei da seama că singurul care contează este momentul prezent. Când nu te vei mai întoarce de fiecare dată în trecut și nici nu vei mai fi atât de concentrată asupra viitorului.

Ai răbdare. Cunoaște-te pe tine. Descoperă-te. Iubește-te. Acceptă-te. Învață să trăiești pentru tine, să te faci fericită, să îți urmezi visurile și să lupți pentru ce îți dorești. Să ai viața pe care vrei să o ai. Și amintește-ti că oamenii potriviți vor bate la ușa sufletului tău la momentul potrivit. Oamenii potriviți vor apărea nu doar atunci când tu vei fi pregătită să îi întâlnești, ci și când ei vor fi pregătiți să te întâlnească pe tine.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.