Setari Cookie-uri

Luna Neagră de pe 22 mai schimbă destine. Tragem linie și o luăm de la capăt... de data asta cu IUBIRE pentru noi înșine

Viața nu e complicată. Noi o complicăm cu prea multe dorințe fără sens și gânduri deșarte care nu duc la nimic bun. 

Pe 22 mai, la ora 20:39, avem Lună Neagră în zodia Gemeni, o perioadă ce va veni cu multă activitate din partea cosmosului. Neptun, Venus, Saturn și Mercur își vor elibera energiile. Portalul Pleiadin care s-a deschis pe 16 mai va fi consolidat și sub influența Lunii Negre din Gemeni.

Cum facem față tuturor emoțiilor?

Toate aceste evenimente pot părea inițial foarte greu de înțeles, de acceptat, de trăit cu ele, însă nu vor fi tocmai copleșitoare pentru mintea și sufletul nostru. Putem profita de energiile din jurul nostru pentru a ne afecta în mod pozitiv călătoria prin viață. Luna Nouă este un nou început și, astfel, putem folosi acest timp pentru a începe un nou capitol, pentru a face o schimbare în orice domeniu al vieții noastre, pentru a ne pune pe primul loc și a ne alege de fiecare dată pe noi înainte de a îi alege pe ceilalți și, cel mai important, pentru a lupta pentru fericirea noastră.

Citește și:

A venit momentul să căutăm cât mai adânc în sufletul nostru și să ne întrebăm cum ne-ar plăcea să arate viitorul nostru. Să ne amintim, totuși, că vom culege ceea ce vom semăna sub efectele acestei luni.

Luna Neagră apare pe cerul întunecat. Este momentul să ne gândim la întuneric ca la un moment al creației. Este timpul să dăm drumul visurilor noastre în Univers și să îi permitem divinității să ne îndrume.

Poate că întunericul pare înfricoșător, însă trebuie să ne amintim că incertitudinea pe care o aduce este doar un indiciu al schimbării. Este în puterea noastră să alegem ce fel de schimbare va fi. Este în puterea noastră să alegem transformarea pe care ne-o dorim și să permitem lunii să ne îndrume.

Citește și:

Luna Nouă va fi influențată de zodia Gemeni; am putea simți o apăsare sufletească și o agitație continuă în toată această perioadă, un fel de conflict între mintea și sufletul nostru. Vor exista confuzie, teamă, emoții, frici... uneori ne vom simți fără speranță sau chiar pierduți. Însă nu trebuie să ne facem griji pentru că noaptea poate fi lungă, însă după ea întotdeauna va răsări soarele, va fi lumină... o nouă zi, un nou început, o nouă șansă la viață.

Este momentul să ne stabilim intențiile

Cerul întunecat din timpul Lunii Negre din Gemeni este momentul perfect pentru noi să ne stabilim intențiile pentru viitor. Dacă credem cu adevărat în ce vrem să facem, trebuie să ne luăm inima în dinți și să ne apucăm de treabă; să nu mai așteptăm să ne pice din cer. Să avem încredere în noi și să mergem mai departe cu viața noastră. Nu este necesar să ne planificăm intreaga viață... trebuie doar să ne concentrăm pe o parte a vieții pe care vrem să o schimbăm. Universul ne roagă să avem răbdare și să permitem Lunii Negre să își facă numărul de magie.

Citește și:

foto main: kdshutterman, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.