Setari Cookie-uri

Luna Neagră din Gemeni ne îndeamnă să cerem ajutor divinității. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Neagră din Gemeni va apărea pe cerul întunecat în seara de 22 mai. Este momentul să ne gândim la întuneric ca la un moment al creației. Este timpul să dăm drumul visurilor noastre în Univers și să îi permitem divinității să ne îndrume. 

Poate că întunericul pare înfricoșător, însă trebuie să ne amintim că incertitudinea pe care o aduce este doar un indiciu al schimbării. Este în puterea noastră să alegem ce fel de schimbare va fi. Este în puterea noastră să alegem transformarea pe care ne-o dorim și să permitem lunii să ne îndrume.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Nu lăsa să treacă o zi fără să faci ceva frumos (indiferent de cât de mic este). Învață să îți bucuri sufletul cu lucruri mărunte.

Taur - Este bine să îți analizezi visurile din când în când și să te reinventezi. Să nu îți fie teamă să începi să fii mai atentă la ce îți dorești în viață.

Gemeni - Trăiește în prezent. Ziua de ieri deja s-a întâmplat și nu ai certitudine cu privire la ce se va întâmpla mâine.

Citește și:

Rac - Nimic nu este întâmplător. Totul se întâmplă pentru un motiv. Oamenii care bat la ușa sufletului tău vin cu un scop. Să nu uiți niciodată asta.

Leu - Nu există niciodată momentul potrivit. Tu trebuie să îl creezi. Încearcă să îți asumi riscuri și să nu îți fie teamă să lupți pentru visurile tale.

Fecioară - Învață să îți asculți sufletul. Trebuie să știi când este timpul să riști totul și să începi un nou capitol sau să mergi pe un alt drum.

Balanță - Oricât ar suna de egoist, iubește-te pe tine. Prețuiește-te. Acordă-ți timp și interes ție. Cum altfel i-ai putea iubi pe cei de lângă tine, dacă nu începi cu tine?

Scorpion - Iartă oamenii care ți-au greșit și mergi mai departe. Nu pentru că ei ar merita iertarea ta, ci pentru că sufletul tău nu trebuie să țină în el durere, suferință și nici să simtă dorința de răzbunare.

Citește și:

Săgetător - Alege să fii liniștită, calmă, împăcată, să analizezi cu mare atenție fiecare detaliu și să fii conștientă care lupte ar putea fi ușor câștigate și care ar putea duce la înfrângere totală astfel încât să fii pregătită pentru orice.

Capricorn - Învață să știi când este momentul potrivit pentru a îți alege bătăliile. Nu te grăbi nicăieri, ai răbdare și fă pași mărunți, dar siguri.

Vărsător - Nu ai fost, nu ești și nici nu vei fi singură niciodată. Întotdeauna vei avea lângă tine o persoană care să te susțină în momentele dificile.

Pești - Nu este momentul să te gândești la ceea ce nu ai. Gândește-te la ceea ce poți face cu ceea ce ai.

foto main: Lena Grottling, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.