Setari Cookie-uri

5 Adevăruri uitate care să îți dea putere în cele mai dificile momente

Nu uita niciodată asta: ceea ce nu te omoară te face mai puternică.

În materialul de astăzi vreau să îți reamintesc câteva adevăruri puternice, dar uitate sau chiar ignorate, care te vor ajuta să alegi cu înțelepciune și să reușești să găsești puterea de a merge mai departe chiar și în cele mai grele momente:

1. Durerea face parte din viață și din iubire și, cel mai important, te ajută să crești

Nu trebuie să îți fie teamă de ceea ce simți, de propriul adevărat, de sentimentele tale. Nu te ascunde de nimic. Pentru că adevărul este viață și dragostea doare uneori. Durerea este un sentiment - sentimentele tale sunt parte din tine, sunt propria ta realitate. Acceptă-le și trăiește cu ele.

2. Mindset-ul pe care ți-l setezi reprezintă jumătate din lupta pe care o ai de dus

Viața nu este perfectă, însă este frumoasă. Scopul tău nu este să creezi o viață perfectă, ci să trăiești o viață imperfectă cu momente fericite. Să te ridici în fiecare dimineață și să zâmbești pentru că Universul ți-a oferit un cadou: o nouă zi în care poți trăi.

Citește și:

3. Cele mai mari temeri ale tale nici măcar nu există

Frica este atât de puternică pe cât îi permite mintea ta. Nu uita că tu deții controlul asupra gândurilor tale. Recunoaște-ți frica și luptă ca să aduci lumină în momentele dificile. Nu îți fie teamă să te confrunți cu întunericul, alege să fii curajoasă și să nu permiți temerilor să te împiedice să mergi mai departe cu viața ta.

4. Prezentul este singurul pe care îl ai

Viața nu se trăiește într-un viitor îndepărtat, închipuit, într-o zi în care totul va fi perfect. Se trăiește aici și acum, cu realitatea pe care o ai în fața ochilor, cu lucrurile pe care le simți. Da, poți visa și poți lupta astfel încât ziua de mâine să fie una mai frumoasă. Dar pentru a face acest lucru trebuie să treci cu bine peste ziua de azi.

Citește și:

5. Nu trebuie să impresionezi pe nimeni

Nu te strădui să devii cineva pentru că oamenii din jurul tău să te aprecieze, să fie mândri de tine. Nu ești în această lume pentru a fi în conformitate cu așteptările celorlalți. Asigură-te că drumul pe care mergi este drumul tău, drumul pe care inima ta îl simte ca fiind potrivit pentru tine.

foto main: LaVika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.