Setari Cookie-uri

Netflix lansează trailerul oficial pentru comedia Space Force

Episoadele se lansează săptămânal în fiecare luni și joi, iar printre invitați se numără Steve Carell, Greg Daniels, John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers și mulți alții.

comunicat de presa:

Inside Joke: Space Force Podcast se lansează pe 29 mai!

Spațiul este complicat, însă acest podcast îl ajută să pară simplu. Te invităm să te alături gazdei Jimmy O. Yang începând cu 29 mai, pentru a pătrunde în culisele noului serial Netflix Space Force alături de actorii și creatorii producției într-un podcast de 10 episoade ce explorează poveștile din spatele seriei. Episoadele se lansează săptămânal în fiecare luni și joi, iar printre invitați se numără Steve Carell, Greg Daniels, John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers și mulți alții.

SYNOPSIS OFICIAL

Generalul cu patru stele Mark R. Naird (Steve Carell), un pilot decorat care visează să conducă Air Force, este surprins atunci când este desemnat să conducă o nouă divizie a Armatei Americane: Space Force. Sceptic, dar dedicat, Mark își aduce și familia în baza militară secretă din Colorado, unde el și echipa de cercetători și „Spacemen” sunt însărcinați de Casa Albă să pună cât mai repede „cizme americane pe Lună” (din nou) și să domine spațiul. De la co-creatorii Carell și Greg Daniels (The Office), SPACE FORCE este o nouă comedie la locul de muncă, unde mizele sunt până la cer, iar ambițiile și mai mari. John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz se alătură distribuției alături de Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow și Don Lake. Howard Klein/3Arts (The Office) este de asemenea producător executiv.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.