LP vine în BUCUREȘTI în luna iulie a anului 2021

LP isi va incanta fanii cu bine-cunoscutele piese Lost On You”, cel mai mare hit al artistei de pana acum, “Muddy Waters” si “When We’re High”, cantece de pe cel de-al cincilea album al sau, Heart to Mouth dar si cateva melodii de pe noul album al sau.

comunicat de presa:

Concertul pe care artista LP ar fi trebuit sa il sustina vara aceasta este amanat din motive de siguranta pentru vara anului viitor. Mai exact, intalnirea cu publicul din Romania va avea loc pe data de 11 iulie 2021 la Arenele Romane . Spectacolul de anul acesta a fost amanat ca urmare a Ordonantei Militare numarul 1 din data de 18 martie 2020.

Stim cat de mult asteptat este acest concert de fanii LP, dar siguranta publicului si a tuturor celor implicati are cea mai mare prioritate pentru noi acum. De aceea, impreuna cu artista si echipa sa am decis ca amanarea spectacolului pentru vara anului viitor este o masura mai mult decat necesara. Multumim pentru intelegere si sustinere.” – a declarat promoterul Events.

LP isi va incanta fanii cu bine-cunoscutele piese Lost On You”, cel mai mare hit al artistei de pana acum, “Muddy Waters” si “When We’re High”, cantece de pe cel de-al cincilea album al sau, Heart to Mouth dar si cateva melodii de pe noul album al sau.

Retail jobs

Biletele care au fost deja achizitionate isi vor pastra valabilitatea pentru noua data. Biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri