Setari Cookie-uri

4 Adevăruri pe care să le știi despre viață

Doar câteva adevăruri simple pe care le învățăm pe drumul vieții...

1. Drumul către destinația noastră nu este niciodată unul drept

Avem tot felul de ocolișuri și ne pierdem; dar nu contează întotdeauna pe ce drum pornim... ceea ce contează este că suntem în continuare pe un drum. Oricum ar fi viața noastră, vor exista întotdeauna obstacole și schimbări neașteptate în călătoria noastră. Și asta este în regulă - uneori trebuie să te împiedici și să cazi la pământ pentru o perioadă pentru a îți da seama cât de puternică ești cu adevărat.

2. Trecutul nu te mai poate răni... decât dacă îi permiți

Iartă și mergi mai departe. Iertarea îți permite să te concentrezi asupra viitorului fără a mai trăi în trecut. Fără iertare, rănile nu vor fi vindecate niciodată, iar călătoria ta nu poate continua. Ceea ce s-a întâmplat în trecut este doar un capitol. Nu închide cartea, ci doar întoarce pagina. Plângi cât trebuie, șterge-ți lacrimile și mergi mai departe. Vei fi fericită, crede-mă.

Citește și:

3. Uneori lucrurile se destramă astfel încât lucruri mai bune să ajungă împreună

Când lucrurile se destramă, ia în considerare posibilitatea ca viață să le doboare în mod intenționat. Nu pentru a te face să suferi sau pentru a te pedepsi, ci pentru a te determina să construiești ceva care să se potrivească mai bine scopului tău în viață.

4. Totul este așa cum ar trebui să fie

În viață facem multe lucruri. Unii ar dori să dea timpul înapoi și să nu mai facă acele lucruri pe care le regretăm. Alții ar dori să poată retrăi de o mie de ori anumite situații. Toate aceste lucruri, pozitive și negative, ne-au învățat lecții importante și ne-au transformat în cine suntem astăzi. Dacă ar fi să inversăm sau să ajustăm oricare dintre aceste lucruri, nu am mai fi cine suntem... am fi altcineva. Așa că doar trăiește, greșește, construiește amintiri și asumă-ți riscuri.

Citește și:

foto main: Yan Bin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.