Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din iunie: Eclipsă de Lună în Săgetător și Eclipsă de Soare în Rac

Luna iunie vine cu două evenimente astrologice foarte importante: Eclipsă de Luna în Săgetător și Eclipsă de Soare în Rac.

Cum această activitate cosmică implică o varietate de energii, lucrurile ar putea deveni haotice. La ce să ne așteptăm de la viitorul apropiat?

Eclipsa de Lună în Săgetător

Când va avea loc: 5 iunie 2020

Sfatul Universului: Nu uitați să vă susțineți cuvintele cu acțiuni. Folosiți energia Săgetătorului pentru a rezolva tot ce nu ați putut rezolva până acum.

Soarele, Luna și Săgetătorul vor fi în aliniere perfectă pentru prima eclipsă de lună din acest semn zodiacal in 2020. Va avea loc pe 5 iunie.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl avem în calcul în următoarea perioadă: vom fi dornici să aspirăm la libertate, să facem schimbări în viața personală și sentimentală, să ne înconjurăm de oameni dragi sufletului nostru. Simțim nevoia să abandonăm ordinele de distanțare fizică și să evadăm cu sufletele, să le permitem inimilor noastre să iubească mai profund ca niciodată.

Citește și:

De asemenea, vom fi destul de deschiși în ceea ce privește împărtășirea poveștilor noastre, vom putea vorbi fără probleme despre ceea ce simțim, despre situațiile dificile, despre cele mai ascunse secrete.

Eclipsa de Soare în Rac

Când va avea loc: 21 iunie 2020

Sfatul Universului: Acesta nu este sfârșitul, din contră - este un nou început. Este momentul să vă ridicați de la pământ mai puternici ca niciodată și să vă continuați noul drum. Aveți șansa să scrieți un nou capitol minunat în cartea vieții voastre.

Soarele, Luna și Racul vor fi în opoziție directă pentru ca eclipsa solară să aibă loc. Având în vedere că Racul este o zodie foarte sensibilă și familistă, energiile noastre vor fi îndreptate asupra vieții personale și a problemelor interne. Acesta va fi momentul perfect pentru a rezolva orice problema de familie căreia nu i-am putut găsi rezolvare până acum.

Citește și:

Eclipsele solare aduc, de obicei, energii pozitive, și având în vedere faptul că se va întâmpla în Rac, o zodie matură emoțional, vom putea trata problemele sensibile într-un mod cât mai adecvat. Putem folosi această perioadă pentru a ne motiva să facem schimbări importante în viața noastră și pentru a aduce optimism și energie pozitivă în relațiile cu oamenii din jurul nostru.

De asemenea, putem lucra la consolidarea fundației noastre interioare; cu cât suntem mai puternici, cu atât ne va fi mai ușor în viață.

În relațiile personale, vom încerca să facem pace cu trecutul, să iertăm oamenii care ne-au greșit și să ne concentrăm pe ce se întâmplă acum.

foto main: muratart, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.