Setari Cookie-uri

În vremuri de nesiguranță, lasă Universul să aleagă pentru tine

Crede-mă, Universul are atât de multe planuri incredibile. Va veni un moment în care îți vei da seama că Universul a scris o poveste atât de frumoasă pentru tine și că doar aștepta momentul potrivit pentru a te face personajul principal.

Știu, te simți copleșită de viață chiar acum. Uneori, când te gândești la tot ce se întâmplă în acest moment, nu-ti dorești nimic mai mult decât să vină cineva să te bată pe umăr, să te trezească și să îți spună că este doar un coșmar.

Sunt și încă vor fi momente în care te vei simți singură. Acest sentiment copleșitor de a nu înțelege ce urmează este normal. Toată lumea simte asta cel puțin o dată în viață.

Nu ai de ales... trebuie să îți continui viața. În momentul de față, trebuie să găsești puterea de a te ridica de la pământ, de a îți spune că tu poți duce și asta și de a merge mai departe.

Acesta este cel mai bun moment în care să ai încredere în Univers. Pentru că Universul nu te va pune niciodată să treci prin ceva ce nu poți duce. Pentru că Universul știe că tu ești mai puternică decât crezi că ești, știe că poți depăși orice. Știe că nu ești genul de persoană care să renunțe la luptă. În momentul în care înveți cum să crezi în Univers, vei învață cum să crezi și în tine.

Citește și:

Viața nu va fi niciodată ușoară. Fericirea nu îți va fi servită pe un platou pentru a te bucura de ea. Vor fi momente în care te vei simți atât de pierdută încât te vei întreba ce ai făcut greșit. Vor fi momente în care vei pune la îndoială totul despre viață și vor fi momente în care vei dori să renunți la tot și să pleci. Va veni un moment în viața ta când îți vei dori să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să preia controlul.

Nu uita că fericirea necesită timp. Nu este mult mai frumos când reușești să depășești o perioadă dificilă și apoi să privești în trecut și să îți dai seama cât de puternică ești?

Când cazi într-o prăpastie și îți dai seama că nu mai poți ieși din ea, atunci trebuie să înveți cum să ai încredere în Univers pentru a avea încredere și în tine. Acesta este momentul în care trebuie să te gândești la tot ce s-a întâmplat, la tot trecutul tău, și să găsești în sufletul tău puterea de a îți continua viața chiar dacă asta înseamnă că trebuie să înveți toate aceste lucruri pe calea grea.

Citește și:

Crede-mă, Universul are atât de multe planuri incredibile. Va veni un moment în care îți vei da seama că Universul a scris o poveste atât de frumoasă pentru tine și că doar aștepta momentul potrivit pentru a te face personajul principal.

foto main: sun ok, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.