Setari Cookie-uri

Meriți să găsești persoana de care sufletul tău are nevoie

Minunea se va întâmpla la momentul potrivit... nu când îți dorești tu, ci atunci când inima ta este pregătită să ofere cea mai frumoasă dragoste, iar sufletul său este pregătit să îl întâmpine pe al tău. 

Într-o zi, vei întâlni pe cineva al cărui suflet îl va înfrumuseța și mai mult pe al tău. Nu, nu te va întregi... pentru că tu ești deja întreagă. Nu ai nevoie de nimeni care să te completeze.

Din momentul în care îl vei întâlni, fiecare zi din viața ta va fi o adevărată încântare. Vei renunța la măști pentru că îți vei dori să te vadă așa cum ești tu, vei fi sinceră și îți vei deschide inima în fața lui și îi vei permite să îți cunoască cele mai mari visuri, dar și cele mai înfricoșătoare frici.

Somnul nu îți va mai fi de niciun folos deoarece realitatea va deveni în cele din urmă mai bună decât cele mai incredibile visuri imaginate de către tine.

Vei împărtăși cu el cele mai adânci secrete ale tale și îi vei arăta întregul tău trecut fără să îți fie teamă că vei fi judecată pentru tot ce ai trăit până acum. Îți vei arăta harta cicatricilor sufletului și a vânătăilor inimii fără a simți nevoia să le acoperi în vreun fel. Și îți vei dezbrăca trupul strat după strat astfel încât să te vadă așa cum ești cu adevărat.

Citește și:

Te vei simți fericită. Fericită pentru prima dată. Fericită cu adevărat. Fericită pentru că știi că va rămâne în viața ta pentru totdeauna.

Ai răbdare, te rog. Nu te mulțumi cu mai puțin. Crede în continuare că Universul are un plan minunat pentru tine. Crede în continuare că Universul știe ce meriți.

Sufletul tău pereche este acolo... numai că mai are nevoie de puțin timp până să ajungă la tine. Poate că se confruntă cu obstacole dificil de trecut pe drumul către sufletul tău. Poate că încă nu este în acel moment al vieții sale în care să fie pregătit să te întâlnească. Poate că tu nu ești încă pregătită să îl întâlnești. Minunea se va întâmpla la momentul potrivit... nu când îți dorești tu, ci atunci când inima ta este pregătită să ofere cea mai frumoasă dragoste, iar sufletul său este pregătit să îl întâmpine pe al tău.

Citește și:

Ai răbdare, te rog. Între timp, bucură-te de timpul petrecut cu tine însăți.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.