Setari Cookie-uri

8 Lucruri importante pe care să ți le amintești în zilele mai puțin zen

Amintește-ți că fericirea nu este ștearsă atunci când o persoană iese din viața ta și nici nu vine cu intrarea unei alteia. Nici vorbă. Fericirea este întotdeauna în sufletul tău, trebuie doar să o găsești și să te bucuri de ea. 

1. Amintește-ți că viața va fi plină de obstacole. Când înțelegi că dezamăgirea face parte din ecuația vieții, timpul de vindecare și de depășire a situațiilor dificile va fi mult mai rapid.

2. Amintește-ți că, oricât de mult ai încerca, nu vei putea să mulțumești oamenii din jurul tău. Dacă trăiești pentru altcineva, nu vei fi NICIODATĂ cu adevărat fericită.

3. Amintește-ți că nu vei găsi o carte care să îți spună cum trebuie să îți trăiești viața. Universul îți permite să faci ceea ce crezi tu că este corect.

4. Amintește-ți că nu vei obține întotdeauna ceea ce îți dorești și asta este în regulă. Dacă ai obține mereu ceea ce ai vrea, nu ai aprecia niciodată ceea ce ai deja.

5. Amintește-ți că fericirea nu este ștearsă atunci când o persoană iese din viața ta și nici nu vine cu intrarea unei alteia. Nici vorbă. Fericirea este întotdeauna în sufletul tău, trebuie doar să o găsești și să te bucuri de ea.

Citește și:

6. Amintește-ți că nu te vei mai întâlni niciodată cu ziua de astăzi. Așa că, indiferent de cât de dificil ți-ar fi, fă tot posibilul ca diseară, când vei pune capătul pe pernă, să poți zâmbi măcar o secundă gândindu-te că ai făcut ceva frumos pentru sufletul tău.

7. Amintește-ți să fii recunoscătoare. Poate că nu ești exact acolo unde îți doreai să fii, însă gândește-te întotdeauna că lucrurile pot fi mai grele.

8. Amintește-ți că nu vei câștiga nimic comparându-te cu alți oameni. Amintește-ți că cineva va fi întotdeauna mai bun decât tine, cineva va fi întotdeauna mai bine pregătit decât tine, cineva va fi întotdeauna considerat mai inteligent decât tine, cineva va fi întotdeauna considerat mai frumos decât tine, cineva va avea întotdeauna mai mulți bani decât tine... și asta este în regulă. Tu ești tu, nimeni nu mai este ca tine. Aceasta este super puterea ta.

Citește și:

foto main: Dzhulbee, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.