Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (1-7iunie)

Viața înseamnă schimbare. Trebuie să accept faptul că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Acest sfârșit este un nou început. Este de datoria mea să îl fac cel mai frumos de până acum.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Îmi deschid inima și permit stresului să îmi părăsească sufletul. Este momentul să las trecutul în spate. Este momentul să merg mai departe cu viața mea. Acesta este un nou început, un nou pas, o nouă posibilitate. O nouă zi.

Mantră pentru ziua de marți:

Întâmpin ziua de astăzi cu bucurie și încredere și nu permit nimănui să îmi fure zâmbetul de pe buze. Aleg fericirea clipă de clipă.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Nu mai aștept nimic de la nimeni. Puterea de a fi fericită este în mâinile mele. Găsesc iubire în sufletul meu. Sunt singura responsabilă pentru liniștea mea.

Mantră pentru ziua de joi:

Am inima plină de afecțiune, bunătate, compasiune și iubire față de mine însămi. Sunt plină de iubire față de ceilalți.

Mantră pentru ziua de vineri:

Învăț să am răbdare. Universul are un plan minunat pregătit pentru mine, trebuie doar să fac un pas în spate și să îi permit să își joace cartea. Între timp, încerc să mă bucur de acest drum minunat.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Am venit pe această planetă pentru a învăța să mă iubesc pe mine mai mult și să împart această dragoste cu toți cei din jurul meu.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Viața înseamnă schimbare. Trebuie să accept faptul că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Acest sfârșit este un nou început. Este de datoria mea să îl fac cel mai frumos de până acum.

foto main: BigLike Images Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.