Setari Cookie-uri

Vezi des 111? 333? Acestea sunt numere de la îngeri și mesaje divine pentru sufletul tău. Ce semnifică fiecare?

Vezi des numere repetitive indiferent de locul în care ești sau de ceea ce cauți? Ar trebui să fii mai atentă la ceea ce gândești, faci sau planifici în aceste momente - Dumnezeu incearcă să te ghideze. 

De ce vezi numere care se repetă? Primul motiv ar putea fi pentru că îți dorești să le vezi deoarece acestea au o semnificație aparte pentru tine. Acesta este propriul mod de a te afirma - și este unul foarte puternic. Cu toate acestea, unii oameni numesc aceste numere "mesaje de la îngeri" deoarece se spune că energiile lor îți pot atrage atenția asupra acestora atunci când își doresc să îți trimită un mesaj.

Iată semnificațiile numerelor:

111: Ești pe calea cea bună.

Dacă îți continui drumul pe care ești acum, vei avea parte doar de bucurii. 111 este considerat cel mai puternic și cel mai divin dintre toate numerele deoarece este cel mai pur.

222: Trebuie să alegi cu înțelepciune.

Cifra 2 reprezintă dualitate (zi și noapte, bine și rău). Când vezi continuu 222, înseamnă că trebuie să fii mai atentă la ceea ce faci și schimbările pe care urmează să le iei. Concentrează-te cu grijă pe ceea ce îți dorești și mai puțin pe ceea ce nu îți dorești.

Citește și:

333: Intri într-o aliniere perfectă cu Dumnezeu.

Cifra 3 reprezintă divinitatea. Să vezi 333 de multe ori înseamnă că ești pe calea dizolvării suferinței tale și a valorificării potențialului tău adevărat. Ești susținută de Univers în tot ceea ce faci.

444: Ești protejată.

Chiar dacă te simți pierdută și amăgită în acest moment al vieții tale, dacă vezi 444 constant înseamnă că ești protejată și îndrumată. În loc să te întrebi de ce nu ai obținut ce ți-ai dorit, întreabă-te de la ce ai fost protejată.

555: Lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

Dacă te simți epuizată, obosită și parcă eforturile tale nu sunt răsplătite, nu îți face griji - treci printr-o perioadă de transformare, de schimbare. În acest moment lucrurile se mișcă, chiar dacă tu încă nu vezi rezultatele.

Citește și:

666: Învață să fii atentă la gândurile și acțiunile tale.

Nu ești pe calea cea bună și ar trebui să îți monitorizezi gândurile, ideile și planurile. Fă un pas înapoi și învață să ai răbdare. Nu te grăbi în nicio decizie.

777: Ești mai puternică decât crezi.

Este momentul să te eliberezi de orice teamă sau îngrijorare și să fii entuziasmată cu privire la viitor. Te așteaptă lucruri minunate.

888: Primești îndrumare divină.

Cifra 8 reprezintă semnul infinitului și legătura eternă cu tot ceea ce este și tot ceea ce va fi. Dumnezeu îți arată cine ești cu adevărat și te ghidează către tine însăți, către drumul potrivit pentru tine.

999: Începi din nou.

O parte din viața ta se încheie, însă asta nu înseamnă că totul se termină, ci că totul se transformă. Chiar dacă lucrurile se schimbă, asta nu înseamnă că vei pierde tot ceea ce te interesează. Începi un nou capitol al vieții tale, fă-i cinste.

Citește și:

foto main: Mentona, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.