Setari Cookie-uri

Eclipsa de Lună de pe 5 iunie ne conectează sufletele cu divinitatea. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Schimbare majoră de energie în inima noastră. Ne îndeplinim dorințele sufletului și suntem în conexiune directă cu Dumnezeu.

Pe 5 iunie avem eclipsă de lună și, în același timp, lună plină în Săgetător. Este o perioadă în care vom simți sentimente frumoase precum calmul, liniștea interioară, pacea sufletească - sentimente pe care nu le-am mai experimentat de foarte mult timp. Universul ne îndeamnă să folosim următoarele zile pentru a reflecta asupra prezentului nostru și a modului în care am vrea să ne transformăm viitorul.

Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Iubirea vindecă întotdeauna oamenii – atât pe cei care o oferă, cât și cei care o primesc. Trăiește în iubire, hrănește-te cu ea și ofer-o și celor din jurul tău.

Taur - Nu contează cât de încet mergi atâta timp cât nu te oprești. Puțin câte puțin, pas cu pas. Nu te da bătută, vei reuși să treci și peste această furtună și îți promit că te vei bucura de cel mai frumos curcubeu de până acum.

Citește și:

Gemeni - Dacă ești în căutarea unui final fericit și nu găsești niciunul, poate că este timpul să începi să cauți un nou început. Este momentul să faci un pas în spate și să reflectezi asupra viitorului tău.

Rac - Dacă vrei ca viața ta să fie o poveste minunată, înțelege că tu ești autorul și în fiecare zi ai posibilitatea de a scrie o nouă pagină. Nu permite nimănui să țină frâiele vieții tale și să ia decizii în locul tău.

Leu - Bucură-te de lucrurile mărunte din viața ta. Acestea fac diferența. Apreciază clipele fericite, momentele în care zâmbești, minutele petrecute în preajma oamenilor cu suflet frumos. Bucură-te de ce contează cu adevărat.

Fecioară - Dacă trecutul nu te mulțumește, uită-l pe loc. Alcătuiește-ți o nouă viață în care să crezi. Concentrează-te doar asupra momentelor în care ai obținut ce-ți doreai și asta îți va da putere să reușești.

Citește și:

Balanță - Unele schimbări par negative la suprafață, dar curând vei realiza că a fost creat spațiu în viața ta astfel încât ceva nou să apară. Crede în tine și lupta pentru fericirea ta.

Scorpion - Când ți-ai găsit calea, nu trebuie să ai teamă. Trebuie să ai destul curaj încât să faci greșeli. Dezamăgirea, înfrângerea și disperarea sunt unelte pe care Domnul ni le-a dat că să ne arate drumul.

Săgetător - Nu aștepta să ți se dea ceva înapoi, nu aștepta să ți se recunoască efortul, să ți se descopere geniul, să ți se înțeleagă iubirea. Încheie niște etape. Nu din orgoliu, din neputință sau mândrie, ci pur și simplu pentru că acel lucru nu se mai potrivește cu viața ta.

Capricorn - Dacă nu îți planifici viața, va exista o persoană care o va face pentru tine. Nu lăsa ca asta să se întâmple. Este momentul să preiei controlul, să fii sigură pe ține și să alegi cu sufletul. Începe chiar de acum.

Citește și:

Vărsător - Trăiește clipa. Contează mult să fii în prezent. Nu plânge după ce ai pierdut ieri și nici nu aștepta ziua de mâine. Singurul moment care există este ACUM.

Pești - Ai curaj suficient pentru a avea încredere în iubire încă o dată și încă o dată. Nu te teme de niciun sentiment pe care îl simți în această perioadă, este normal. În schimb, învață să te iubești înainte de a iubi alte persoane.

foto main: Michal Ninger, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.