Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (8-14 iunie)

Respirație cu respirație renunț la așteptări, la teamă, la regret și la frustrare. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Mă eliberez de toată energia negativă și toxică. Aleg să fiu înconjurată de oameni care trăiesc în iubire și în frumos. Aleg să fiu fericită.

Mantră pentru ziua de marți:

Astăzi vreau să fiu fericită. Aleg să mă bucur la fiecare lucru mărunt, să zâmbesc cât de mult pot, să apreciez oamenii din jurul meu și să creez amintiri frumoase.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Astăzi promit să mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund.

Mantră pentru ziua de joi:

Respirație cu respirație renunț la așteptări, la teamă, la regret și la frustrare. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Mantră pentru ziua de vineri:

Este un moment dificil, însă nu o viață dificilă. Am încredere că totul va fi bine. Am tot ce îmi trebuie pentru a trece peste acest obstacol.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi împlinesc visurile. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul. Sunt pe calea cea bună.

Mantră pentru ziua de duminică:

Citește și:

Mă iubesc clipă de clipă. Cu bune și cu rele. Cu calități și defecte. Mă iubesc așa cum sunt. Mă iubesc pentru că nu există persoană mai importantă pe această lume decât eu însămi.

foto main: Benjavisa Ruangvaree Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.