Setari Cookie-uri

Astăzi poți însemna totul pentru cineva, iar într-o clipă poți deveni nimeni (deși nu ai greșit cu nimic)

Cel mai frumos cadou pe care îl poți face cuiva este să nu îi faci rău niciodată. 

Indiferent de ceea ce simți, indiferent de cum te simți, indiferent de ce se întâmplă, nu uita că acesta este doar un capitol al vieții tale. Se încheie însă asta nu înseamnă că viața ta se oprește aici. Nici vorbă. Te așteaptă atât de multe lucruri frumoase de trăit, amintiri de creat, experiențe de bucurat sufletul și oameni de întâlnit.

Nu te opri aici. Nu îți plânge de milă. Nu te gândi că nimic nu mai are rost. Înțeleg că toate planurile tale pentru viitor au fost amânate, că ești singură și că nimic nu mai contează... însă vrei să fii alături de un bărbat care nu luptă pentru tine? Care nu te alege zi de zi, clipă de clipă? Care nu te pune pe primul loc? Care nu este dispus să facă compromisuri și să te întâlnească la jumătatea drumului, să te țină strâns de mână și să îți spună că ești totul pentru el?

Citește și:

Este momentul să ai încredere în Univers. Plângi cât simți că este nevoie... până când nu vei mai avea lacrimi de vărsat. Suferă până când simți că inima ta și-a vărsat toată durerea. Apoi ridică-te de la pământ și mergi mai departe cu viața ta. Crede-mă, ești mai puternică decât crezi. Poți duce mult mai mult. Toată această experiență te învață să ai mai multă încredere în tine, să te pui pe primul loc, să îți înțelegi sufletul și să îți dai seama de ce are nevoie inima ta pentru a fi cu adevărat fericită.

Acum este momentul să te redescoperi. Să trăiești pentru tine. Să te bucuri de lucrurile de care până acum nu o puteai face. Să îți întinzi aripile și să zbori cât mai sus. Să îndrăznești să fii egoistă și să alegi fericirea ta înainte de fericirea altor persoane.

Citește și:

Ai încredere în Univers. Are ceva minunat pregătit pentru tine. Trebuia să treci și prin acest capitol al vieții tale pentru a te regăsi și a înțelege cine ești cu adevărat și ce te face fericită.

foto main: Daniel M. Nagy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.