Setari Cookie-uri

Jurjak lanseaza piesa Jocuri de noroc si ne indeamna sa nu lasam norocul sa treaca pe langa noi

Jurjak lanseaza piesa “Jocuri de noroc”, in stilu-i characteristic, cu nuante de blues si jazz, in care mesajul este cat se poate de clar: norocul ti-l poti face singur sau, pur si simplu, da peste tine.

comunicat de presa:

Indiferent de “impact, rezultatul este acelasi si anume, fericirea in stare pura, daca stii cum sa controlezi norocul in viata. Poti gasi niste bani pe strada sau poti intalni o persoana potrivita care sa iti schimbe viata la un moment dat. Sau poti castiga la jocuri de noroc precum carti sau ruleta, asa cum demonstreaza videoclipul piesei semnate de Jurjak. “Nu stii niciodata cand ti se poate schimba viata, cu putin noroc, la momentul oportun”, a declarat Jurjak la lansarea piesei.

Melodia "Jocuri de noroc" va fi inclusa pe al treilea material discografic, pe care Jurjak trebuia sa il lanseze pe 6 mai. La inceputul anului, Jurjak a mai extras de pe album si piesele "Inima de piatra" si “Timpul”.

Primul album lansat de Jurjak se numeste Lemon Blues si a aparut in 2016. In octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”; un album cu influențe blues, electro, rock si folk, pe care se regaseste si piesa „Imnul Minerilor”, nominalizata la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”. Cel de-al treilea material semnat de catre Jurjak se va numi "Hotii de vise".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.