Setari Cookie-uri

10 Legi mai puțin cunoscute ale fericirii (care îți vor schimba viața)

Fericirea depinde doar de tine. Ce mai aștepți ca să fii fericită?

Iată care sunt acele legi mai puțin cunoscute (dar extrem de importante) ale fericirii și care îți vor schimba viața:

1. Integritatea este fundamentul unei vieți fericite, semnificative. O mare parte din conflictele de zi cu zi care apar în viețile noastre există doar pentru că nu trăim în aliniere sinceră cu valorile noastre fundamentale - nu suntem reali, nu suntem sinceri cu noi înșine.

2. Fericirea depinde de a fi liber, iar libertatea depinde de a fi curajos. Singura modalitate de a găsi fericirea adevărată este de a fi vulnerabil uneori și de a accepta faptul că uneori vei fi rănită.

3. Fericirea înseamnă integralitate și fiecare pas făcut și experiență trăită sunt cele care te fac să te simți întreagă. Fără fiecare experiență de viață ești doar o pagină goală, un jurnal gol, o poezie fără semnificație. Ceea ce te face să trăiești este dorința de a trăi provocările de astăzi și de a ține capul sus cu speranță și hotărâre.

Citește și:

4. O poveste de viață fericită nu înseamnă o poveste de viață ușoară. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți urmezi inima, să îți asumi riscuri; nu face doar alegeri sigure și ușoare pentru că îți este frică de ce s-ar putea întâmpla.

5. Fericirea se găsește în toate lucrurile mărunte. Redescoperă prin ochii copilului din tine ce înseamnă fericirea adevărată - ochii care vedeau viața așa cum este - o compilație frumoasă de momente minuscule, trăite la intensitate maximă.

6. Secretul fericirii de zi cu zi constă în acceptarea vieții tale așa cum este. Fi prezentă cu fiecare pas și fă tot posibilul pentru a găsi bucurie în fiecare zi din viața ta.

7. Nu poți fi fericită decât dacă uneori ești nefericită. Nu îți poți proteja complet inima de tristețe fără să te protejezi de fericire. Lumina are nevoie de întuneric pentru a fi văzută.

Citește și:

8. Fericirea este un mindset în evoluție. Trăind o viață fericită, pozitivă depinde de capacitatea ta de a accepta faptul că totul se mișcă constant în față și se îndepărtează de tot ceea ce a existat anterior în viața ta.

9. Este imposibil să îți construiești propria fericire pe nefericirea celorlalți. Nu îi pune pe ceilalți jos; ridică-i, ajută-i. Folosește-ti vocea pentru bunătate, urechile pentru compasiune, mâinile pentru caritate, mintea pentru acceptare și inima pentru iubire.

10. Ești incomparabilă cu toți ceilalți, la fel și declanșatorii tăi pentru fericire. Nu te compara cu absolut nimeni din această lume; tu ești unică. Singura persoană cu care te poți compara, de fapt, este persoana care ai fost ieri.

foto main: pixabay

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.